Primul consilier județean care donează indemnizația pentru Spitalul Județean Satu Mare

Consilierul județean Cristian Valer Beseni a decis să își doneze indemnizația de consilier în favoarea Spitalului Județean Satu Mare. Și asta pentru a da un semnal de solidaritatea. Chiar dacă nu este o sumă foarte mare, consilierul consideră că gestul este câteodată la fel de important.

Suntem curioși câți dintre aleșii locali vor alege să facă același lucru. Până acum, nu s-au înghesuit prea mulți.

“Văd zilnic prin ce probleme trecem, ce nevoi are Spitalul Județean SM. Este nevoie de solidaritate și de implicare în aceste momente conplicate. Nu e mult, dar poate e un semn bun și sper să reușim să adunăm fondurile necesare pentru o funcționare bună la nivel de echipamente medicale. Vom vedea ce va fi în lunile care vin dar acum e bine să ne mobilizăm și să adunăm toate energiile bune pentru a trece de această perioadă cu bine! #totulpentrusănatate”, a declarat consilierul județean pe pagina sa de Facebook. 

2 Comments on "Primul consilier județean care donează indemnizația pentru Spitalul Județean Satu Mare"

  1. Bravo!!! Arvtrebuo sa ia si restul exemplu

    View Comment
  2. Bravo!!! Ar trebui sa ia si restul exemplu. Si nu doar localii ci si conducatorii in frunte cu presedintele si terminand cu ultimul ales si acolit al alesilor

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, coronavirus
Apelul unor sătmăreni inimoși: ”Să donăm pentru Spitalul Județean, să ajutăm medicii”

Închide