Primul copil NĂSCUT în Satu Mare este o FETIȚĂ. La mulți ani!

Primul născut în 2017 la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare este o fetiță, care a primit numele de Rita. S-a născut în ziua de 1 ianuarie, la ora 0.35, prin cezariană.

Fetița a fost adusă pe lume cu ajutorul medicilor Radu Costin, Jozsa Tania și Doboș Ioana, a moașelor Șerban Elisabeta și Angela Hegeduș.

Fetița a avut 2,85 kg la naștere și este al 9-lea copil al familiei, cel mai mare având 11 ani. Mama este în vârstă de 34 de ani.

În total, în 1 și 2 ianuarie s-au născut 5 copii, dintre care 3 fetițe și 2 băieți.

De asemenea, până în 2 ianuarie, ora 11.00, la Unitatea de Primire Urgențe au solicitat asistență medicală un număr de 241 pacienți. Primul pacient, un copil de 3 ani, adus de părinți, a fost înregistrat la UPU la ora 0.14.

Majoritatea pacienților s-au prezentat la UPU pentru probleme respiratorii, digestive, cardiace etc. Pe fond de consum de alcool, a unor conflicte familiale, trei persoane au încercat să se sinucidă prin automutilare. Intervenția personalului medical a fost promptă, viața victimelor nefiind pusă în pericol .

Fii primul care comentează! despre "Primul copil NĂSCUT în Satu Mare este o FETIȚĂ. La mulți ani!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
De ce vor politicienii CONTROLUL Spitalului Județean. Sume COLOSALE în joc

Închide