Primul sătmărean diagnosticat cu coronavirus! Bărbat, 46 de ani, venit din Italia

Cononavirus la Satu Mare Primul caz

Primul sătmărean diagnosticat cu coronavirus este un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Satu Mare, întors din Italia, pe data de 11 martie, plasat în carantină! Autoritățile au precizat că identitatea acestuia este confidențială, așa cum s-a întâmplat și cu alte cazuri.

Autoritățile sătmărene au confirmat faptul că un cetățean sătmărean, revenit din Italia pe data de 11 martie și plasat în carantină la Satu Mare a fost diagnosticat cu COVID-19. Este primul sătmărean care s-a îmbolnăvit din cauza coronavirusului, testele fiind efectuate la Cluj.

În ceea ce privește identitatea bărbatului, aceasta va rămâne confidențială, a prezcizat Instituția Prefectului, cea care a și confirmat că este vorba despre un sătmărean.

O anchetă epidemiologică este în curs de derulare pentru stabilirea contacților bărbatului revenit din Milano.

Este al doilea caz de coronavirus din carantina de la Satu Mare, primul fiind al unui tânăr din Iași, revenit în țară tot din Italia.

În total, în această seară, autoritățile au mai cofirmat alte două cazuri, cel al unei tinere de 25 de ani, cin Cluj, revenită din Berlin și cel al unui bucureștean de 37 de ani, revenit din Norvegia și care este internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din București. Ulterior, Ministerul Sănătății a mai confirmat ale două cazuri, ambele legate de fostul ofițer, angajat al ADP. Este vorba de o femeie din București, asistent medical la Spitalul Gerota, contact al cazului 30 și un tânăr de 24 de ani, tot din București, angajat al ADP sector 4, contact al cazului 16.

Numărul total de cazuri a ajuns la 123.


PresaSM face un apel la responsabilitate și îi roagă pe cetățenii care au sosit din țările afectate de coronavirus să respecte cu strictețe indicațiile autorităților pentru a proteja sănătatea familiei și a comunității.4 Comments on "Primul sătmărean diagnosticat cu coronavirus! Bărbat, 46 de ani, venit din Italia"

 1. Diaspora salvează România. Ca noi suntem bătrâni și prosti.

  View Comment
 2. Inapoi in Italia cu el

  View Comment
 3. Mulțumim diasporei, pentru ajutor.

  View Comment
 4. Contact poate fi și clanța de la ușile pe care a pus mâna, pompa de benzină, banii care ia dat când a cumpărat ceva, vaporii de salivă când a vorbit cu cineva, actele pe care le-a dat la vamă când s-a întors. DAR NU UITAȚI oricare dintre noi pute fi în locul lui. Sper să se vindece fără complicații.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Rezultate negative pentru contacții tânărului găsit pozitiv în carantina din Satu Mare!

Închide