Pro România dă lovitura în zona Oașului. Consilierii ALDE au ales ”stânga modernă”


Organizația Județeană Satu Mare a Pro România a reușit să dea o lovitură politică serioasă în Călinești-Oaș. Trei consilieri de la ALDE, printre care și fostul primar al comunei Călinești-Oaș, Gheorghe Copil, au trecut astăzi la Pro România.

Coordonatorul Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric, și purtătorul de cuvânt Ciprian Ardelean au precizat că în ultimele luni au venit spre formațiunea politică sute de noi simpatizanți din toate zonele județului.

”Continuăm să construim, și în județul Satu Mare, Stânga Modernă, proeuropeană și prodezvoltare, care să ofere oamenilor o alternativă credibilă și profesionistă. În ultimele luni au venit alături de noi o mulțime de sătmăreni, printre care mulți tineri, profesioniști din toate domeniile de activitate – ingineri, medici, dascăli, avocați, dar și antreprenori de succes. Azi, la Călinești Oaș, am finalizat constituirea organizației, care devine una dintre cele mai puternice organizații politice din Țara Oașului. Trei consilieri de la ALDE – Gheorghe Copil, Ioan Țăran și Ioan Pașca – au decis să ni se alăture în demersul nostru de a construi o stângă adevărată, care să asigure bunăstarea românilor și resursele necesare unor servicii publice de calitate. Sunt profesioniști care și-au căutat locul în care să se poată exprima liber și să poată crea proiecte de dezvoltare pentru comunitate. Le urez bun venit și mult succes în proiectul comun pe care ni l-am asumat împreună!”, a declarat Octavian Petric.Fii primul care comentează! despre "Pro România dă lovitura în zona Oașului. Consilierii ALDE au ales ”stânga modernă”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Octavian Petric vă urează tuturor un an nou plin de împliniri!

Închide