PRO România: Satu Mare trimite în Parlamentul European candidații care țin cu Țara!

PRO România a fost revelația acestei campanii electorale la Satu Mare. Peste tot pe unde a mers echipa PRO, sătmărenii i-au primit foarte bine, cu încredere și speranță că împreună vor putea schimba lucrurile în Satu Mare și în România. Au fost întâlniri care îi fac încrezători pe cei de la Pro România că vor face lucruri bune împreună în continuare, se arată într-un comunicat transmis de Pro România. 

Redăm mai jos comunicatul de presă:

Deputatul Petric îndeamnă sătmărenii: “Votați Pro România!” Poziția 3 pe buletinul de vot.

● Pentru că este un partid modern, românesc și deopotrivă european, la care au aderat oameni cinstiți, profesioniști, dedicați muncii lor și care vor prosperitate pentru România.

● Pentru că Victor Ponta, președintele partidului, a fost premierul care a adus României cea mai mare creștere economică într-o țară din UE, repunând România în rândul țărilor care respectă statul de drept, independența Justiției, dar și regulile economiei de piață.

● Pentru că are cei mai buni candidați pentru Parlamentul European, oameni cu experiență cum este comisarul european Corina Crețu.

● Pentru că reprezintă cea mai bună alternativă la actuala guvernare.

● Pentru că susține mediul de afaceri, clasa de mijloc, în armonie cu toate categoriile socioprofesionale.

Sătmărenii vor schimbare. Și o vor acum!

Coordonatorii județeni ai PRO România, deputatul Octavian Petric și dr. Dorel Coica, împreună cu candidatul Ciprian Ardelean, au fost în campanie zi de zi printre sătmăreni. De la Satu Mare până în Codru, în Oaș și în zona Carei – Tășnad, sătmărenii s-au săturat de promisiunile lui Dragnea&Co, s-au săturat de minciună și impostură. Sătmărenii vor schimbare. Și o vor acum!

De trei ani, în România se discută doar de amnistii, grațieri și completuri de judecată. Adică de trei ani toată țara este blocată de problemele personale ale domnului Dragnea. În loc să discutăm de autostrada Nordului și a Transilvaniei, de spitalele regionale sau de modernizarea României. Am pierdut timp și bani într-un război surd care nu folosește niciunui român.

De ce să votezi PRO România

Principala carte de vizită a PRO România este performanța guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creștere economică și dreptate socială. Victor Ponta a condus în perioada 2012-2015 cel mai performant Guvern de după Revoluție. A întărit instituțiile statului și a adus bunăstare, corectitudine și bun-simț în relația dintre stat, mediul de afaceri și cetățean.

Guvernul Ponta a scos România din criză și a cunoscut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. A reparat multe dintre nedreptățile comise de guvernele de dreapta, a reîntregit salariile și pensiile și a crescut veniturile cetățenilor. A luat cele mai liberale măsuri în domeniul economic, care au încurajat mediul de afaceri și au făcut țara noastră din nou atractivă pentru investiții. A reușit să realizeze un echilibru corect între stabilitatea macro-economică și responsabilitatea fiscal-bugetară, pe de o parte, și măsurile sociale de creștere a veniturilor populației și reducerea risipei banului public, pe de altă parte.

Peste 300 de mii de locuri de muncă pierdute în timpul crizei au fost recuperate, iar românilor le-a fost redată speranța, demnitatea și mândria de a trăi în țara lor.
Realizările incontestabile din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunități pentru tineri, respect pentru seniori și siguranță pentru toți cetățenii.

O echipă de PROfesioniști

Obiectivul PRO România este de a trimite în Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care să fie o contrapondere la discursul naționalist și eurosceptic promovat tot mai intens în ultima perioadă pe scena politică din țara noastră.

PRO România, prin europarlamentarii săi, va reprezenta cu onoare și profesionalism interesele țării noastre în Europa. Pentru că PRO România crede că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa. De aceea, am făcut toate eforturile pentru a aduce în echipa noastră un om care a adus de la Bruxelles beneficii reale României- Corina Crețu, comisar european. Corina Crețu și Victor Ponta sunt oameni care ne pot face din nou frecventabili în Parlamentul European și în marile cancelarii europene. Doar la PRO România avem profesioniști care pot să redea românilor speranța, demnitatea și mândria.

Un vot pentru PRO România înseamnă un vot pentru competență profesională și politică. În 26 Mai, alege candidații care țin cu țara.

SURSA: Comunicat de presă Pro România1 Comment on "PRO România: Satu Mare trimite în Parlamentul European candidații care țin cu Țara!"

  1. For Netty | mai 25, 2019 at 13:04 |

    Ia mai lasati gargara !!Ponta s-a ”cufurit” pe el de frica lui basescu si de a lui iohannis !!E fara ”sange-n baston” !!Trebuia sa fie la ora asta presedinte al Romaniei,dar e prea ”moale” in lupta,l-a”dovededit” pana si pampalaul-pampalailor !!Sincer,nu-mi pare rau ca l-am votat si ca m-am dus pana in Bucuresti cand a candidat la presedintie, imi pare rau doar ca am avut incredere in el,iar el m-a dezamagit profund !!Puteti sa-mi publicati sau nu comentariul !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pro Romania
FOTO. Județul Satu Mare, lider național la producția de căpșuni. Halmeul, raiul producătorilor

Închide