PROCEDURĂ. 13 milioane lei pentru pasarela pietonală în Satu Mare! Se licitează execuția

În februarie e programată licitația pentru pasarela pietonală și velo peste râul Someș în municipiul Satu Mare. Proiectul va se va finanța prin  Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4. Valoarea lucrărilor este de 12,8 milioane lei.

E oficial! Primăria municipiului Satu Mare a publicat astăzi pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind licitația pentru realizarea pasarelei pietonale peste Someș, care va face legătura între Piața 25 Octombrie și mall-ul NEPI. Valoarea lucrărilor este de 12.894.722 lei.  Licitația se deschide pe data de 19 februarie 2019.

Reporterii PresaSM au aflat și condițiile de care trebuie să țină cont firmele interesate:

”Ofertantul trebuie să facă dovada că a executat în ultimii 5 ani împliniţi la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, lucrări similare în valoare cumulată de minim 12.000.000 lei fără TVA. Ofertantul va demonstra că a executat lucrări similare de tipul/natura şi complexitatea, cât şi din punct de vedere al rezultatului sau funcţionalităţii urmărite prin scopul contractului, cu cele supuse obiectului achiziţiei, ai căror beneficiari sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. Prin lucrări similare se înțeleg: lucrări de construcţie nouă de pod/viaduct suspendat/hobanat/arce cu cel puţin o deschidere de minim 100 de metri şi având un profil transversal de minim 2 benzi de pista de bicicliști cu o lățime de 5,50 m.

Potrivit proiectului, pentru care NEPI a pus pus la bătaie 100.000 de euro, pasarela pietonală peste Someș este destinată și circulației velo, cu o lungime de 214 metri și lățime totală de 5,50 metri. Din punct de vedere structural, structura de rezistenţă propusă pentru deschiderea centrală este de tip arc dublu articulat, cu tirant.

Pasarela pietonală și velo va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate alei de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

1 Comment on "PROCEDURĂ. 13 milioane lei pentru pasarela pietonală în Satu Mare! Se licitează execuția"

  1. Tataise Mura | ianuarie 4, 2019 at 15:01 |

    Parca se misca ceva in orasul nostru! Sa vedem pistele pt bici si al 3-lea pod.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pasarelă pietonală
ÎN SFÂRȘIT! Proiectul Podului Pietonal pe Someș, scos la licitație

Închide