Program special. Sătmărenii, îndemnați să își achite taxele, cu bonificație

Program special la Direcția de Impozite și Taxe Locale pentru ca sătmărenii să poată beneficia de bonificația acordată de autorități. Astfel, cei care mai au de plătit dări către autoritatea locală vor putea să o facă și în cursul zilei de sâmbătă. 

Primăria Satu Mare a anunțat un program special la caseriile DITL din incinta Centrului Comercial Someșul. Sătmărenii care mai au de achitat dări către autorități vor putea să o facă și sâmbătă, până la ora 13:00.

“Pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care doresc să achite impozitele, beneficiind și de bonificația de 10%, până la primul termen de plată, 1.04.2019, Direcţia Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare anunţă program special cu publicul. Astfel, cetățenii vor putea achita impozitele și sâmbătă, 30.03.2019, în intervalul orar 9.00- 13.00, la casieriile deschise în incinta Centrului Comercial Someșul și la sediul D.I.T.L din Piața Romană,” se arată într-o informare transmisă de Primăria Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "Program special. Sătmărenii, îndemnați să își achite taxele, cu bonificație"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Direcția de Impozite și Taxe Locale, DITL, municipiul Satu Mare
FOTOGALERIE. Sute de apartamente construite lângă mall-ul NEPI, în Satu Mare

Închide