Programul concursului de recitări ”Mihai Eminescu” de la Carei

Direcția de Cultură Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a unsprezecea ediție a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” vineri, 27 ianuarie 2017, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre”, conform următorului program:

-ora 13.00 Clasele V-VIII, Limba română
-ora 14.30 Clasele IX-XII, Limba română

-ora 15.15 Decernarea premiilor la concursul de desene și grafică cu tematica creațiilor eminesciene

-ora 15.30 Clasele V-VIII, Eminescu în altă limbă (maghiară sau germană)
-ora 16.00 Clasele IX-XII, Eminescu în altă limbă (maghiară sau germană)

Ediția din acest an se desfășoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial și ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie. Aceștia vor avea dreptul să recite o singură poezie, pe care o pot și citi.
Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Concurenții se pot înscrie și pentru secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară și germană). Premiile, la fel ca în anii precedenți, vor consta în diplome și cărți.

Termenul limită de înscriere este 25 ianuarie 2017, ora 15.00. Înscrierea se face personal la Centrul Cultural Carei (lângă teatru) de luni până vineri, între ora 10.00 și ora 15.00 sau pe email la adresa: [email protected] cu specificarea: pentru Concursul Eminescu.

Fii primul care comentează! despre "Programul concursului de recitări ”Mihai Eminescu” de la Carei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
Unirea Principatelor, sărbătorită la Monumentului Ostașului Român din Carei

Închide