Proiect SF. Aeroport internațional comun SM și MM în zona Seini-Apa

Primăria orașului Seini propune un proiect de domeniul ștințifico-fantastic! Mai exact, înființarea unui aeroport internațional comun, al județelor Maramureș și Satu Mare, în zona Seini – Apa. Și asta pentru a crește profitabilitatea unui aeroport comun. În acest moment, aeroporturile din Baia Mare și Satu Mare duc o luptă acerbă pentru pasageri.

Propunerea face parte din studiul de trafic al orașului Seini.

”Da, acest proiect a fost propunerea celor care au realizat acel studiu de trafic pentru UAT Seini. Noi, în planul de mobilitate urbană, vrem un proiect pe axa 3.2 reducere emisii de dioxid de carbon. Cei care au făcut acest plan ne-au sugerat să trecem şi acest proiect al aeroportului, pentru că, au spus ei, nici aeroportul din Tăuţii Măgherăuş, nici cel de la Satu Mare, nu sunt suficient de mari. Dacă mă întrebaţi pe mine, e science fiction. Ar trebui să facem rost întâi de un teren mare. Acum e o idee de SF, dar cine ştie ce poate aduce viitorul. Noi acum vrem pod peste râul Someş, ca să deschidem oraşul mai mult”, a declarat, pentru Infomm.ro, primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure.3 Comments on "Proiect SF. Aeroport internațional comun SM și MM în zona Seini-Apa"

 1. Păi cam de la început așa trebuia dar când orgoliile și hormonii dictează avem 2 aeroporturi care se chinuie și se concurează ca proștii. Și nici unul nu va răzbi pentru că nu are cum. Distanța dinte Satu Mare și Baia Mare este nesemnificativ, în Occident mulți fac zilnic atâta navetă, mă rog pe drumuri bune. Iar distanța dintre Seini și Satu Mare chiar intră lejer la categoria transfer.

  View Comment
 2. Parerea mea ca sunt tampenii servite celor care inca mai cred in Mos Gerila.Dar si voi aveti o problema cu informatiile !Ce lupta duc aerorportul din SM cu cel din BM,pentru pasageri ?Ce pasageri are aeroportul din BM inchis DE 3 ANI JUMATE ?Poate zboara porcii de pe el ,ca avioane mai la anul!

  View Comment
 3. In timp ce aici se viseaza viitorul , aeroportul din Debretin ( HU) care inregistreaza cresteri spectaculoase ,fiind folosit si de cei din Satu Mare , Baia Mare se extinde masiv ,se doreste dublarea capacitatii .
  Si asta in timp ce la autostrazi anul viitor vor depasi Austria……

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aeroport Satu Mare
Nu e glumă! Mai ieftin cu avionul din Satu Mare spre București, decât cu trenul

Închide