PROIECT. Toate localitățile din Țara Oașului, racordate la rețeaua de gaze naturale

Deputatul sătmărean Octavian Petric a inițiat un demers prin care se are în vedere asigurarea infrastructurii în vederea racordării la rețeaua de furnizare a gazului natural a tuturor localităților din Țara Oașului.

Concret, la inițiativa deputatului Octavian Petric – în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Industrii, președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților – deputatul Iulian Iancu, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) – Dumitru Chiriță și reprezentanți ai companiilor care activează în domeniul gazelor naturale (Transgaz, Distrigaz, EON) vor efectua joi, 24 mai 2018, o vizită de lucru în județul Satu Mare cu scopul de a găsi soluții pentru a extinde magistrala de gaz în toate localitățile din Țara Oașului.

”I-am invitat pe președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților – deputatul Iulian Iancu, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) – Dumitru Chiriță și reprezentanți ai companiilor care activează în domeniul gazelor naturale (Transgaz, Distrigaz, EON) într-o vizită de lucru în județul Satu Mare cu scopul de a găsi soluții pentru a extinde magistrala de gaz în toate localitățile din Țara Oașului”, a declarat Octavian Petric.

La întâlnirea de lucru care va avea loc mâine, 24 mai 2018, de la ora 13.00 la sediul Primăriei Negrești-Oaș vor participa prefectul Darius Filip și președintele Consiliului Județean, Csaba Pataki.

”Le mulțumesc prefectului Darius Filip și președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, pentru implicarea în organizarea evenimentului, dar și primarilor localităților din Țara Oașului și responsabili din județul Satu Mare ai companiilor menționate. Sper ca după această ședință de lucru să găsim soluții astfel încât fiecare localitate din Țara Oașului să fie legată cât mai curând la rețelele de gaze naturale!”, a mai spus Petric.

Fii primul care comentează! despre "PROIECT. Toate localitățile din Țara Oașului, racordate la rețeaua de gaze naturale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Octavian Petric, la reuniunea privind tranziția spre o energie curată

Închide