Propriul partid – PNL – îi cere demisia viceprimarului Doina Feher, după scandalul ANL

Ultimatum primit din partea PNL, prin președintele național Ludovic Orban, de către viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher! Potrivit informațiilor PresaSM, Doina Feher are termen limită ziua de astăzi pentru a-și da demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale Satu Mare a PNL și cea de viceprimar al municipiului Satu Mare.

Conducerea centrală a PNL îi reproșează că a adus prejudicii de imagine formațiunii liberale tocmai în precampania pentru Alegerile Prezidențiale din noiembrie.

Contactată telefonic de reporterul PresaSM, Doina Feher nu a formulat încă un punct de vedere. 


Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament primit gratuit! PresaSM a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat!

Mai exact, Doina Feher a prezidat (!) Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a ”supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

Reporterii PresaSM au luat legătura – la data izbucnirii scandalului –  cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!3 Comments on "Propriul partid – PNL – îi cere demisia viceprimarului Doina Feher, după scandalul ANL"

 1. Sa plece vaca dracului

  View Comment
 2. Ina Pațachina | octombrie 1, 2019 at 12:08 |

  Sa plece orban impreuna cu iohannis,si toata sleahta de hoti care vor sa ne ”conduca” !!

  View Comment
 3. Dacă are demnitate pleacă, dar dacă avea nu-și trecea fiul pe lista ANL.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Doina Feher
Pusă să aleagă între funcție sau ANL, viceprimărița Feher: ”Fiul meu și-a retras dosarul”

Închide