Dar de ce nu a organizat d-l primar protestul în …

Comment on Protest BLOCAT împotriva Consiliului Județean în centrul Sătmarului! Tensiuni foarte mari by Gică Contra.

Dar de ce nu a organizat d-l primar protestul în timpul guvernării PSD?! S-a mișcat repede după schimbarea guvernului!

Recent Comments by Gică Contra

Frați bătuți crunt în plină stradă de o gașcă de rromi. Poliția Satu Mare a ajuns după 40 de minute!
@Jean Valjean Și dacă rămâneau posturile ce fșceau? La post nu mai locuiește cineva. Veneau de la Carei sau din Satu Mare? Sau intervenea un singur polițist? Nu secțiile de poliție sunt problema. Lipsa de personal este problema. Dar, ce să faci? Unii au o singură idee în cap. Băsescu!


FOTOGALERIE. Grevă la Spitalul Județean Satu Mare! Medicii sunt epuizați psihic și fizic
@Anonim Nu contest că medicii, asistententele, infirmierele și alți angajați cu atribuții în domeniu care au contact co bolnavii COVID (pentru tratarea acestora) sunt supuși riscurilor. Însă, de aici și până la a generaliza este drum lung. Vreți să spuneți că fotografiile din secția UPU în care medicii și asistentele nu purtau mască sunt falsuri? Despre ce combinezoane vorbim când nici banala mască nu o poartă? Vă întreb dacă medicii și asistentele care în magazine sau în alte spații publice închise nu poartă mască sau o poartă … în doru’ lelii, sub nas sau în mână o fac pentru că sunt foarte stresați? Sau cei care propagă ideile celor care îndeamnă populația să nu se supună regulilor de prevenție instituite de guvern o fac tot pentru că sunt foarte stresați? Sunt și alte categorii de angajați din alte domenii care intră în contact cu persoane (probabil) bolnave. Se bucură că au un loc de muncă. Nu toate cadrele sanitare lucrează în secțiile COVID. Nu toți meritați sumele suplimentare. Nu am auzit să refuze careva. Apropo, măririle de salarii au fost pentru ca să nu mai cereți/primiți sume de bani pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ați anunțat organele în drept dacă ați aflat de vreun coleg/colegă că a primit mită? Pentru asta nu protestați?


SURSE. Șah-mat la UDMR. Alianță românească în Consiliul Județean Satu Mare
Ăsta să fie scopul alegerilor?! Ținerea în șah a altuia? Boicotarea cu orice preț a proiectelor? Ce se întâmplă dacă proiectul este bun pentru județ? Îl boicotăm din motive etnice? Reprezentanților partidelor ar trebui să le fie rușine. Sunt român. Ceea ce se pregătește este o mizerie.


Primarul Kereskényi, reacție dură la adresa MAI după crima de la Satu Mare
Dacă nu ieșea public cu astfel de acuze, nu exista articolul. Dacă nu exista articolul, nu era huiduit. Ceva de genul: dacă tăcea, filozof rămânea. Nu trebuia să încerce să exploateze politic un eveniment tragic. Trebuia să stea în banca lui.


Primarul Kereskényi, reacție dură la adresa MAI după crima de la Satu Mare
Fenomenal, cine critică poliția! O fi uitat că a avut cătușele pe mâini pentru că a provocat scandal la un meci de baschet. Sau handbal. Important este ce avea actualul primar (vice-primar, în funcție, la dat evenimentului) pe mâini. Căpitanul de jandarmi care a avut curajul să facă acest lucru a fost ajutat șă plece din Jandarmerie la scury timp după aceea. Ar cam trebui să se abțină!
Citește articolul precedent:
TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare. Recorduri negative în două orașe

Închide