PSD adresează Primăriei Satu Mare întrebări privind ”cheltuirea suspectă a banilor publici la CSM”

Consilierul local Ciprian Crăciun

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare, consilierul Ciprian Crăciun, adresează public un set de 9 întrebări conducerii Primăriei Satu Mare privind fondurile alocate CSM și modul suspect de cheltuire a acestora.

1. Care este bugetul cheltuit de secția baschet în 2018/2019, dar în sezonul precedent?
2. Dacă au fost plătite prime pentru rezultatele înregistrate în sezonul trecut și în ce cuantum au fost aceste prime?
3. Cât și către cine au fost plătite aceste prime (jucătoare, antrenori, etc.)?
4. Cum, când și sub ce formă s-au încheiat contractele foștilor antrenori ( Aruajo și Doba)?
5. Câte jucatoare au fost plătite în ultimele sezoane, cât și câte minute au evoluat acestea?
6. Câte datorii are CSM Satu Mare către FRB? Ne lasă aceștia să ne înscriem în sezonul următor până nu le plătiți, din banii sătmărenilor, evident, integral?
7. Ce sume au fost plătite în ultimii trei ani către impresari? Dar către avocați?
8. Care sunt cheltuielile celorlalte secții, pe fiecare în parte, inclusiv pentru fotbal (pe care l-ați “îngropat” la Olimpia ca să-i faceți loc Academiei de Fotbal finanțată de Guvernul Ungar)?
9. Care sunt sumele alocate pe chiriile jucătoarelor? Unde sunt acestea cazate?

În baza Legii 394 din 2004 și a Legii 544/2011, Ciprian Crăciun solicită primarului (UDMR) Gábor Kereskényi, viceprimarilor ( PNL) Adrian Albu și Doina Feher să răspundă public și în scris la aceste întrebări, cu atât mai mult cu cât, anul trecut, unul dintre membrii CSM (Mihai Huzau) acuza public conducerea de lipsă de transparență.

Ciprian Crăciun reamintește că sătmărenii plătesc zeci de mii de euro deoarece CSM pierde procese după procese. Astfel, o hotărâre a Curții de Apel București obligă clubul sătmărean să îi plăteasca antrenorului portugez Jose Araujo suma de 30.000 de euro, iar pe de altă parte Comisia de Apel a Federației Române de Baschet a amendat CSM cu 5.000 de euro.

SURSA: Comunicat de presă PSD Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "PSD adresează Primăriei Satu Mare întrebări privind ”cheltuirea suspectă a banilor publici la CSM”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Satu Mare, sub invazia țânțarilor. Nu se mai poate sta seara pe stradă. Măsurile Primăriei

Închide