PSD forțează intrarea la conducerea județului. Govor, întâlnire cu Pataki

Organizația Județeană Satu Mare a PSD, prin reactivatul Mircea Govor – proaspăt membru în Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare – a avut mai multe întâlniri cu președintele Consiliului Județean Satu Mare și președinte al UDMR, Pataki Csaba, în care Govor a încercat să-și impună protejatul și prietenul – pe Nicolae Avorniciții – pentru funcția vacantă de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Informația a fost confirmată parțial pentru PresaSM de către surse din conducerea Consiliului Județean. Se pare că Mircea Govor încearcă – din nou – să-l convingă pe vechiul său colaborator din aparatul Consiliului Județean – Pataki Csaba – să îi accepete doleanțele. Cert este faptul că Mircea Govor încearcă de mai mult timp acest lucru, dar până acum fără succes.

Mircea Govor neagă că ar negocia în numele partidului, dar nu a negat întâlnirile cu președintele Pataki Csaba.

”Negocierile politice sunt purtate de către o echipă a PSD. Eu m-am întâlnit cu Pataki, dar pe alte considerente, nu politice”, a declarat Mircea Govor. 

În tot acest timp, UDMR se pare că a bătut palma cu PNL, semnând un pact scris în care se stipulează – potrivit surselor PresaSM – faptul ca PNL să aibă un candidat pentru următoarele alegeri locale, astfel încât voturile electoratului românesc să se împartă, crescând astfel șansele candidaților UDMR. Un calcul politic clar, dacă avem în vedere ultimele rezultate ale alegerilor locale.

Reamintim că în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD s-au supus la vot – în luna mai a acestui an – candidaturile pentru funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean au fost doi favoriți: Nicolae Avorniciții (un fost agent de poliție, devenit latifundiar – apropiatul lui Mircea Govor) și Ciprian Ardelean (cu un background impresionat, printre care trei mandate de consilier județean, fost consilier de stat pe probleme juridice și avocat de succes). A câștigat omul lui Mircea Govor, cu 61 de voturi, iar Ciprian Ardelean a obținut 54 de voturi, în timp ce trei voturi au fost nule.

3 Comments on "PSD forțează intrarea la conducerea județului. Govor, întâlnire cu Pataki"

 1. Vedem ce mai face dmn govor dupa hotel dacia fc olimpia SM si multe altele…

  View Comment
 2. Dar îl mai bagă cineva în seamă pe Govor, după câte a făcut. Sper ca Pataki să nu-l bage în seamă totuși. Rușine !!!

  View Comment
 3. Gică Contra | octombrie 28, 2018 at 16:32 |

  Eu zic ca protejatul să dea o probă care să fie înregistrată și postată pe site-ul Consiliului Județean. Proba să fie citirea unui text dintr-un ziar și scrire după dictare. Citire la prima vedere. Și dictarea dintr-un text necunoscut protejatului. Nu am cerut să vorbească liber pe o temă dată sau să scrie un eseu. Doar să citească și să scrie după dictare. Are curaj? E la nivelul …….

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
apeluri de la numere necunoscute ciudate
Apeluri de la numere necunoscute ciudate? Cum funcționează înșelătoria Wangiri

Închide