PSD-iștii se înghesuie la conducerea Primăriei și Consiliului Județean. UDMR bate în retragere

PSD-iștii se înghesuie la conducerea Primăriei și Consiliului Județean. Mai exact, pentru funcțiile de viceprimari ai municipiului Satu Mare și cele de vicepreședinte al Consiliului Județean. Astăzi, până la ora 16.00, a fost ultima oră până la care s-au putut depune candidaturile.

Potrivit surselor PresaSM, pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare s-au înscris trei candidați, respectiv Nicolae Avorniciții, Rodica Maxi și Ciprian Ardelean.

Pentru cele două funcții de viceprimari ai municipiului Satu Mare s-au înscris Manuela Rogoz, Octavian Ardelean și Ciprian Crăciun. Toate aceste candidaturi se vor supune votului membrilor Comitetului Executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD.

Luptele interne din PSD nu a fost pe placul conducerii UDMR Satu Mare, care nu ar fi dorit ca aceste informații să iasă public, amenințând chiar cu suspendarea negocierilor. Cu toate că potrivit informațiilor PresaSM cei de la UDMR par deciși să nu mai dea înapoi.

Un alt aspect interesant este declarația actualului viceprimar al municipiului Satu Mare, Adrian Albu, care este și președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL. Acesta a precizat că va rămâne în mod cert pe funcție. Ceea ce înseamnă că, în acest caz, celor de la PSD le va reveni doar o funcție de viceprimar și o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean, celelalte două urmând să ia drumul PSD.

2 Comments on "PSD-iștii se înghesuie la conducerea Primăriei și Consiliului Județean. UDMR bate în retragere"

  1. Ana Poda | mai 4, 2018 at 20:24 |

    Daca cu acesti ”catindati” se prezinta PSD inseamna ca e in mare rahat !! N.Avornicitii,pana mai ieri ”plotoner” la poarta pol.mun satu mare,octavian ardelean,pana mai ieri sofer la BCR,etc. !!Chiar nu se gasesc niste candidati adevarati,niste oameni pe care sa ne putem baza ca stiu ce au de facut ??????????

    View Comment
  2. Nicolae Avorniciții?! Dacă am avut președinte de CJ analfabet, ce ne mai mirăm?!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
OPINIE. Mircea Govor vrea din nou șefia PSD. Deja strânge semnături în partid

Închide