A trebuit să moară oameni?! Chiar nu vă săturați de …

Comment on PSD Satu Mare: ”Lovitură la adresa intereselor naționale ale României” by Ion.

A trebuit să moară oameni?! Chiar nu vă săturați de exploatarea politică a unei tragedii?! Nemernici! Guvern scos din joben?! Dar cele trei guverne pline de marionetele lui Dragnea ce aveți de zis? Cu cireașa de pe tort, Veorica! O analfabetă funcțional. Dar, ce puteam să așteptăm de la un partid care a experimentat la noi în județ formula cu analfabeți la conducere. Nu-i așa, Tau….?!

Recent Comments by Ion



FOTOGALERIE. Mașina radar, neinscripționată a Poliției, lovită! Un polițist și trei civili au fost răniți!
Da, Iorgu. Suntem fraieri că nu respectăm legea. Ești tare, aici, în România. Când ieși din țară ești mielușel pe șosele. Ai mai multă conștiință acolo?! Nu. Ți-e frică de amenzi, curajosule. Aici măsurile sunt de rahat de aia își permit toți să-și facă de cap pe șosele. Ți-ai pierdut locul de muncă?! Trebuia să gândești de două ori înainte de a încălca legislația rutieră. Nu încalci legislația, nu are nimeni treabă cu tine. Fă-le în ciudă polițiștilor. Respectă legea.


FOTOGALERIE. Așa parchează liderii PNL în centrul Sătmarului. Ei au voie
Vreau să văd exemplele cu mașinile PSD-iștilor parcate în același loc (ori în fața hotelului Aurora) și articolul publicat de presasm. Oricum nu veți publica acest comentariu, la fel cum nu l-ați publicat nici pe cel cu parcarea de scaune.


FOTOGALERIE. Sătmărean implicat într-un accident cu doi morți și trei răniți grav
La fel de cert este faptul că șoferii A….. conduc foarte agresiv.


FOTO/VIDEO Accident în centrul Sătmarului. Un motociclist a intrat într-o mașină
De pe ce bandă semnaliza dreapta să intre pe M. Viteazu?! Dacă era pe banda I, cum era regulamentar pentru virajul la dreapta, motociclistul nu avea loc să intre în dreapta autoturismului. Apropo, nu cumva a început semnalizarea când a tras de volan?! În nici un caz cu 50 m înainte de a efectua virajul. Dacă motociclistul era pe banda I și domnul conducător auto nu s-a asigurat înainte de efectuarea virajului? Nu sunt motociclist. Conduc un autoturism. Și peste mini erau să intre unii foarte atenți care efectuau virajul la dreapta de pe banda a II-a.


OFICIAL. Barierele, obligatorii la trecerile de cale ferată
Pe drumuri județene, da. Pe drumuri naționale sau europene sunt necesare traversări sub- sau supraterane. Pentru asigurarea fluidității traficului fără a scădea siguranța acestuia.




Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. Accident în lanț, cu victimă, pe Bulevardul Lucian Blaga! Circulația restricționată parțial

Închide