Avem cel mai tare preşedinte de organizaţie(PSD) din istoria judetului.Ştie …

Comment on PSD Satu Mare se dezice de Grindeanu și Ponta. Acuză un plan premeditat by Vasile Tudor.

Avem cel mai tare preşedinte de organizaţie(PSD) din istoria judetului.Ştie preşu de la capitală ce să aleagă ,daca nu este vot majoritar sa fie zdrobitor.Preşedinta noastra este angajată total in muncă,mai precis, are un sac mare cu promisiuni si unul cu minciuni. pe care le serveşte zilnic.FACEM, REZOLVAM, MAINE,DA DRAGUTA,AM UITAT MAINE REZOLVAM, ACHITAM TOATE OBLIGATIILE,VREAU CV SI VA PROPUNEM.Daca promisiunile sunt multe şi nu se rezolvă niciodata ,cerinţele sunt mari, vreau adeziuni,plata cotizatiilor,atenţie etc.Deci strâns uniţi in jurul partidului şi al preşului eu prosper si voi!!!!

Recent Comments by Vasile Tudor

FOTO. Guvernul PSD a oprit sute de milioane de lei către Satu Mare. Banii vin politic?!
Dacă PSD nu are președinte de partid nu primește niciun fonduri.Un președinte se lupta pentru organizația lui dar doamna noastră ioc.Promite deci minte și face totul numai pentru ea.


Guvernul alocă 600 milioane lei pentru Satu Mare. Județul, la coada clasamentului național
PRESEDINTA PSD JUDET BATE TOBA SI ASTEPTA URALE PENTRU LOCUL CODAS LA FINANTARE,PINA CIND O DOAMNA FARA CUVINT SI CU SACU PLIN DE PROMISIUNII VA MAI FI IN FRUNTEA ORGANIZATIEI?CRED CA IN SATU MARE EXISTA SI OAMENII DE CARACTER CARE STIU CE INSEAMNA CUVINTUL SI PROMISIUNILE. SAU TOT MAI MULTI PRIMARI PROMIT SI NU FAC NIMIC?locuri de munca satu mare
Citește articolul precedent:
În loc să se facă operații pe inimă la Satu Mare, CJ donează aparatura Bihorului!

Închide