PSD Satu Mare și-a prezentat candidații: ”Îmbinare între EXPERIENȚĂ și TINEREȚE”

Organizația Județeană Satu Mare a PSD și-a depus AZI, 27.10.2016, listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pentru Camera Deputaților lista este deschisă de tandemul Ioan Bran și Octavian Petric, urmat de Ciprian Crăciun, Cristinel Darie, Adrian Micle, Mărioara Măcelaru și Mariana Sălăgean. Pentru Senat lista este deschisă de către Gabriel Leș, urmat de Gheorghe Marincaș, Rodica Maxi și Adrian Farcău.

Președintele Organizației Județene Satu Mare a PSD, Aurelia Fedorca, a declarat că formula social-democraților înseamnă îmbinarea experienței cu tinerețea.

”Venim în fața cetățenilor cu oameni cu experiență, dar și cu oameni noi, care doresc să îmbine experiența și profesionalismul cu vitalitatea tinerilor. Am înțeles foarte bine schimbările prin care trece societatea, am înțeles așteptările pe care le are. De aceea noi am înțeles să venim cu un aer proaspăt și cu colegi cu experiență parlamentară și administrativă foarte vastă”, a spus Aurelia Fedorca. 

psd3

Octavian Petric a declarat că dorește continuarea proiectelor pe care le-a început, majoritatea finalizate. Unul dintre cele mai importante vizează zona Codrului, care necesită un sprijin important în viitorul Parlament și Guvern.

”Am decis să candidez pentru un nou mandat din respect față de cetățenii județului Satu Mare și din respect față de Organizația PSD pentru a obține un scor cât mai bun la alegerile parlamentare care vor avea loc în 11 decembrie. Doresc să continui proiectele pe care mi le-am propus și le-am demarat în primul mandat parlamentar. Apoi, vreau să inițiez alte proiecte pentru județul Satu Mare, fiind vorba despre zona Codrului – zonă defavorizată și despre alte proiecte de investiții în județul Satu Mare”, a spus Octavian Petric. 

psd4

Tânăra Ioana Bran a declarat că vrea să se implice mai serios în politică pentru a schimba lucrurile în țară, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece la muncă peste hotare.

”Sunt onorată să fiu candidatul PSD la Camera Deputaților și să devin deputatul tuturor sătmărenilor. Sloganul nostru este: Îndrăznește să crezi în România! Iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să fac acest pas politic. Cred cu tărie că viitorul tinerilor este aici, acasă”, a arătat Ioana Bran. 

Gabriel Leș a spus că vrea să își pună în valoare exoperiența acumulată în cei 15 ani în care a ocupat funcțiile de viceprimar al municipiului Satu Mare, subprefect al județului Satu Mare, director al APIA și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale.

”Sunt onorat să candidez, este o onoare să poți să candidezi pe lista unui partid mare. Este o onoare să candidezi cu o asemenea echipă. Decizia mea de a candida este una care are la bază experiența pe acre am acumulat-o în cei 15 ani de administrație, atât ca viceprimar cât și ca subprefect, ca și director de APIA”, a conchis Gabriel Leș. 

 

Fii primul care comentează! despre "PSD Satu Mare și-a prezentat candidații: ”Îmbinare între EXPERIENȚĂ și TINEREȚE”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2016, Aurelia Fedorca, Octavian Petric
E oficial. Octavian Petric revine în cursa electorală pe listele PSD

Închide