Da, e corect să plece. Cel puțin cea care este …

Comment on PSD Satu Mare solicită demisia urgentă a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu by Gică Contra.

Da, e corect să plece. Cel puțin cea care este direct implicată. Însă, PSD ar trebui să se abțină. În acest caz sunt foarte activi și dau repede un comunicat. Cum rămâne cu studiile lui Ciocan, fostul președinte de Consiliu Județean, prefect și deputat?! Despre asta nu au nici o părere?! Dar în legătură cu membrii PSD care au rate mai mari decât veniturile declarate?! E mai ușor să vezi paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul tău.

Recent Comments by Gică Contra

Sătmărean complet nevinovat amendat pentru că a fugit de Poliția Locală. Confundat cu altcineva
Abuzuri după abuzuri. În baza cărui act normativ „poliția locală” sau cineva din poliția locală a constatat nulitatea absolută a procesului verbal de constatare a contravenției. A fost modificată O.G. 2/2001?! Identificarea greșită a contravenientului nu este caz de nulitate absolută conform art. 17 din OG 2/2001. (Articolul 17
(la data 25-mar-2015 Art. 17 din capitolul II a se vedea recurs in interesul legii Decizia 6/2015 )
Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu.) Constatarea din oficiu a nulității absolute conform deciziei 6/2015 a Ănaltei Curți de Casați și Justiție se referă la lipsa semnăturii agentului constatator în cazul proceselor verbala de constatare a contravenției constatate electronic (rovignetă) și transmise în format letric contravenientului. |Nu este cazul aici. Doar o instanță de judecată se putea pronunța în acest caz. Dacă și conducătorii instituției iau decizii „după ureche” ce să mai spunem de agenți?!


Copiii de 1-3 ani, lăsați de izbeliște! Un primar din județ, petiție către Guvern!
Construiți o creșă în comună, d-le primar. Scădeți puțin salariile celor din primărie și vor fi bani pentru salariile asistentelor din creșă. Sunt convins că există un program UE pentru acest lucru. Câte fonduri europene a accesat comuna Odoreu? Cred că sunteți de destulă vreme primar și, în această perioadă, partidul pe care l-ați susținut ți din care ați făcut parte a fost la guvernare. De ce nu ați solicitat atunci acele fonduri? Nu au fost guverne care s-au îngrijit doar de binele populației? „România merită mai mult”, nu-i așa?!


Sătmărean cercetat penal după ce l-a sechestrat pe un hoț (18 ani). Și-a făcut singur dreptate
OK. Asta este știrea. Atât. Dacă hoțul a depus un denunț (foarte posibil) poliția și parchetul au obligația să cerceteze cele sesizate. Și clasarea cauzei este o soluție prevăzută de Cpp.


FOTO/VIDEO. Avioane militare pe cerul Sătmarului. Forțele Aeriene au nevoie de noi recruți
Lasă @sasha, nu-ți face probleme. Următoarele avioane le luăm la mâna a doua de la ruși. Că, și așa, eram obișnuiți într-o perioadă, să-i ajute pe agricultori la arat. Cu MIG-urile! Și, pe urmă, chemăm armata rusă în țară că și-au făcut antrenamentul în Ucraina. Poate ajută rușii la creșterea natalității. Cu forța!


VIDEO. Atenție, sătmăreni! Produse expirate, schimbate din pix, într-un supermarket
Supermarket în Călinești Oaș?! Dacă ăla este supermarket, atunci cele din Satu Mare (Auchan, Kaufland, Carrefour) ce sunt?! Supermegagalaxymarket?!


Citește articolul precedent:
FOTO. Un client a murit în Lidl, oamenii și-au văzut liniștiți de cumpărături!

Închide