Radu Panait, USR: “Nu vă irosiți votul pe candidații fără șanse! Haideți să votăm schimbarea”


Cu câteva zile înainte de încheierea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale, candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Panait, îi încurajează pe sătmăreni să iasă în număr mare la vot, dar să aibă grijă pe cine vor pune ștampila. Panait îi îndeamnă pe cetățeni să nu își irosească votul pe candidați care nu au șanse de a fi aleși.

Candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Panait, îi încurajează pe sătmărei să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a schimba administrația locală. Panait îi îndeamnă pe sătmăreni să nu își irosească voturile, să aibă grijă pe cine vor pune ștampila și să nu aleagă candidații care nu au șanse de izbândă.

“Divizarea electoratului a fost scopul lor de la bun început. Haideți să nu le validăm blatul. Pe 27 septembrie, haideți să votăm schimbarea!”, este îndemnul candidatului USR-PLUS, Radu Panait.

Vechea clasă politică a promis, de 30 de ani, că orașul se va schimba la față, că sătmărenii vor avea parte de servicii de calitate și că zonele de agrement și cele sportive vor fi modernizate. Acum e momentul pentru o schimbare adevărată, nu doar la nivel declarativ, spune candidatul USR. Este momentul pentru o nouă clasă politică, o nouă viziune pentru oraș, o nouă mentalitate la nivelul administrației publice, dar și o nouă abodare din partea societății civile, care trebuie să fie și mai prezentă în jocul politic.

“De prea multe ori ne-au păcălit aceeași oameni! Fiți alături de noi și haideți să fim schimbarea ce ne-o dorim. Efortul pe care l-am depus în ultima perioadă, ar fi păcat să fie în zadar. Experiențele anterioare ne-au demonstrat că de fiecare dată când ei au câștigat, noi sătmărenii am pierdut. Însă de data acesta pentru ca noi sătmărenii să castigăm ei trebuie sa piardă!”, este mesajul transmis de candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Panait.Fii primul care comentează! despre "Radu Panait, USR: “Nu vă irosiți votul pe candidații fără șanse! Haideți să votăm schimbarea”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Candidatul ALDE la Primărie, Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca la Cluj

Închide