Rateu al unui medic de familie?! Un tânăr a fost salvat de medici la Urgență!

Un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Carei, a fost la un pas de o complicație care putea să îl coste scump. Potrivit informațiilor PresaSM, tânărul s-a dus în cursul zilei de joi la un medic de familie din municipiul Carei, acuzând dureri în gât.

Medicul i-a prescris o rețetă și i-a spus să meargă liniștit acasă. Pacientul a urmat întocmai indicațiile terapeutice ale doctorului. Doar că sâmbătă situația s-a complicat teribil. Amigdalele i s-au umplut de puroi, astfel încât nu a mai putut ingurgita nimic. Duminică, situația s-a complicat atât de tare încât pacientul nu a mai putut să bea nici măcar apă, nu a mai putut vorbi și a avut probleme chiar și cu respirația.

Alertat, alături de părinți, pacientul s-a dus la Camera de urgență a Spitalului Municipal Carei. Când medicul a văzut pacientul, a realizat gravitatea situației. I-a administrat imediat o perfuzie și a solicitat de urgență o ambulanță.

Doctorul a decis transferarea imediată la Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, unde medicii l-au supus aproape pe loc unei intervenții chirurgicale de urgență. Tânărul se simte acum mult mai bine, grație medicilor de la spitalele din Carei și Satu Mare.

Familia dorește să mulțumească corpului medical de la spitalele din Carei și Satu Mare! 

2 Comments on "Rateu al unui medic de familie?! Un tânăr a fost salvat de medici la Urgență!"

  1. ORL și cardiologie de la spitalul județean au personal foarte bun.

    View Comment
  2. Din pacate, evolutia unei angine se poate agrava de la o zi la alta, nu ca ar fi gresit cu ceva medicul

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre spital Carei, Spitalul Județean Satu Mare
Tânăr sinucigaș, scandal la Urgență în Satu Mare! Medici înjurați, a intervenit Poliția

Închide