Război pe față al Primăriei împotriva dezvoltatorilor imobiliari. Acuzați că fentează legea


Primăria Municipiului Satu Mare trage un semnal de alarmă cu privire la ”practicile” unor dezvoltatori imobiliari, proiectanți și constructori și îi avertizează pe sătmărenii care vor să cumpere locuințe să se informeze, inclusiv la Primărie, despre situația juridică și urbanistică a imobilelor, înainte de a plăti avansuri sau a face tranzacții.

1. Primăria nu recepționează lucrări care nu respectă proiectul și condițiile din autorizații.

2. Nu se aprobă apartamentări ulterioare care nu sunt conforme cu autorizația de construcție.

3. Dezvoltatorii și constructorii care nu respectă proiectele și condițiile de autorizare vor fi amendați, iar sancțiunile sunt cuprinse între 50.000 și 100.000 de lei.

Ultima situație de acest gen a fost descoperită pe str. Dreptății din municipiul Satu Mare, unde un dezvoltator imobiliar care avea autorizație de construcție pentru două case unifamiliale, dar dorește apartamentarea acestora în 12 unități locative și vânzarea lor ca și apartamente independente, fără a asigura locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă, conform normelor în vigoare.

SURSA: Comunicat de presă Primăria Satu Mare2 Comments on "Război pe față al Primăriei împotriva dezvoltatorilor imobiliari. Acuzați că fentează legea"

  1. Culic Mugurel | august 1, 2019 at 15:08 |

    Târziu, dar mai bine decât niciodată!!

    View Comment
  2. veniți si pe strada florilor cu vlad tepes si traian vuia!!!
    sa se verifice autorizatiile de construire care au fost aprobate initial cu situatia contructiior executate de constructor, oare s-au respectat proiectele?????!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dezvoltare, Primăria Satu Mare
VIDEO. S-a semnat contractul pentru reabilitarea Centrului Nou și a pasarelei peste Someș!

Închide