RĂZBOI total! PSD-iștii cer demisii peste tot: Spitalul Județean, Olimpia …și încă mai urmează

După ce au ratat cu grație negocierile pentru un post de vicepreședinte al Consiliului Județean, certați (spun ei) cu Mircea Govor (care va ocupa un post, se pare, în cadrul Consiliului Județean), cel mai apropiat om de președintele național al PSD, Liviu Dragnea, consilierii județeni ai PSD își arată colții.

Supărați pe faptul că au ratat și ultima șansă de a a avea un vicepreședinte al Consiliului Județean, consilierii social-democrați s-au pus pe treabă. Mai exact, au cerut, în primă fază, demiterea managerului Spitalului Județean, Camilio Coste.

“Indiferent ce soluție se va găsi pentru conducerea în continuare a Spitalului Județean, este destul de evident că nu se poate lua o decizie fără consultarea personalului medical de acolo”, a declarat consilierul județean Ciprian Ardelean. Cel care se erijează în liderul de facto al grupului de consilieri județeni.Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a încercat să dea o replică dură celor din PSD, metamorfozați peste noapte într-o opoziție extrem de critică. Acesta a lăsat să se înțeleagă că nu îl va lăsa din brațe pe managerul Spitalului Județean, Camilio Coste, spunând că nu el este de vină pentru tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate.

“Dacă consideraţi că problema sistemului de sănătate din judeţul Satu Mare stă într-un singur om, îi daţi puteri supranaturale acestui domn doctor Coste. Aceste probleme persistă, unele chiar de mai bine de un deceniu”, a spus Pataki.

Ciprian Ardelean pare să joace totul ”all-in” și forțează mâna celor din conducerea Consiliului Județean. Mai exact, va cere și demiterea actualei conduceri a clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, condusă tot de către oamenii UDMR-ului.

“Am discutat separat cu jucătorii, cu antrenorii de la toate echipele și separat cu managerul general Karda Attila, tocmai pentru a putea să vorbească liber cu toții, fără să fie supravegheați de nimeni. Concluziile urmează să le prezentăm în viitorul apropiat, dar este clar că ne îngrijorează situația în care a ajuns clubul, cu datorii uriașe și rezultate mai mult decât jenante în ultima vreme”, a mai spus Ciprian Ardelean.

Ieșiți – cel puțin la nivel declarativ – de sub aripa Mircea Govor, consilierii județeni ai PSD joacă la ”rupere”. Au promis noi ”dezvăluiri”.Fii primul care comentează! despre "RĂZBOI total! PSD-iștii cer demisii peste tot: Spitalul Județean, Olimpia …și încă mai urmează"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
VIDEO incredibil. Râul care trece prin mijlocul drumului în Satu Mare. Imagini de lumea a treia

Închide