RAZIE cu efecte ZERO! Poliția Locală nu a găsit NIMIC în neregulă în cuibul INFRACȚIONAL de pe strada HOREA

foto: transilvaniareporter.ro

Chiar în centrul vechi din municipiul Satu Mare există celebrul imobil de pe strada Horea, la numărul 6. Că acolo își duc veacul infractori periculoși, printre care proxeneți sau tâhari, nu este un secret pentru nimeni. Despre prostituate ce să mai vorbim. Își agață clienții de pe colțul străzii, din zona ceasului electric. Chiar vizavi de Casa de Modă. În văzul lumii, pe timp de zi, fără ca cineva să fie deranjat.

Și ca meniul să fie complet, Poliția Locală a efectuat o acțiune pe strada Horea, la numărul 6, ”fără a înregistra evenimente deosebite”, spun surse din rândul Poliției Locale. Nici prostituate, nici proxeneți, nici bunuri cu o proveniență dubioasă. Absolut nimic! S-a bifat o nouă acțiune, s-a trecut în raport. Totul este bine și frumos!

Ne întrebăm, în acest caz, de ce se mai organizează astfel de acțiuni?! Nu se risipesc bani și se pierde timp?! Contribuabilii sătmăreni așteaptă și rezultate, nu doar acțiuni făcute pentru a da bine prin scipte!

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a spus în dese rânduri că polițiștii locali sunt plătiți foarte prost și că nu sunt motivați  să intervină în astfel de situații. În acest caz, de ce nu se renunță la un astfel de serviciu dacă ”angajații nu sunt motivați”?!

 

 

Fii primul care comentează! despre "RAZIE cu efecte ZERO! Poliția Locală nu a găsit NIMIC în neregulă în cuibul INFRACȚIONAL de pe strada HOREA"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare, Poliția Locală
Hingherii, PROTEJAȚI cu Poliția Locală. De cine mai exact?!

Închide