Răzvan Rentea, scos din sala de judecată! Acuzat că și-ar fi amenințat cu moartea fosta iubită

Termen exploziv în procesul triplei crime de la Apa, în care Răzvan Rentea este judecat pentru uciderea părinților și a bunicii, respectiv: Gheorghe Rentea, Niculina Rentea și Viorica Apan.  După ce nu a fost prezentă la ultimele două termene, fosta iubită a lui Răzvan Rentea, și anume M. K. R., a fost adusă astăzi cu mandat la Tribunalul Satu Mare.

După ce a început să depună mărturie, inculpatul Răzvan Rentea s-a întors cu spatele la judecător! Instanța l-a atenționat asupra acestui gest interzis în sălile de judecată, dar Rentea a precizat că protestează astfel vizavi de cele declarate de martoră. Mai mult, la un moment dat a lovit, cu piciorul, gărdulețul de lemn care delimitează boxa acuzaților de restul sălii.

De asemenea, Răzvan Rentea a acuzat-o pe fosta sa iubită că ar fi avut anumite intenții în ce îl privește soțul acesteia, dar martora M. K. R. ar fi precizat că tocmai inculpatul Rentea s-ar fi exprimat în sensul ”eliminării” soțului ei, astfel încât să rămână cu averea acestuia.

Mai mult, fosta iubită susține că și-a terminat relația extraconjugală cu Rentea încă din vara trecută, iar acesta ar fi amenințat-o cu moartea. Rentea a precizat, în replică, că el s-a despărțit de ea. Procurorul de caz a confirmat faptul că la dosarul cauzei există probe care indică faptul că de pe telefonul lui Rentea s-ar fi trimis mesajul cu textul ”Te omor”, către fosta sa iubită.

Moment în care Rentea și-a ieșit pur și simplu din minți, acuzând faptul că nu este lăsat să o interogheze pe martoră. Judecătorul a fost nevoit să dispună scoaterea lui Rentea din sală, audierea continuând în absența lui. După ce a fost reprimit în sală, Rentea a cerut o confruntare cu fosta sa iubită, instanța rămânând în pronunțare.


Reamintim că la data de 2 mai 2018, la Tribunalul Satu Mare a început procesul triplei crime de la Apa. Răzvan Mircea Rentea, acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii Viorica Apan, a venit însoțit de forțele de ordine, respectiv de un avocat din oficiu.

La primul termen s-au prezentat și mai mulți membri ai familiei sale, însoțiți de avocați. Rentea i-a spus judecătorului de caz că nu și-a omorât familia. Acesta a spus că după ora 20.00, când a părăsit casa părintească, părinții și bunica ar fi fost in viață. Rentea a spus că a urcat să se schimbe la etajul casei, iar mai apoi a plecat spre municipiul Satu Mare.

Răzvan Rentea, primele declarații la proces

Răzvan Rentea, primele declarații la proces

Acesta a invocat în apărarea sa faptul că a lăsat mașina tatălui într-o anumită poziție în curtea casei. A doua zi aceasta ar fi fost găsită în altă poziție. Acesta susține că un posibil autor ar fi un bărbat de etnie rromă, care ar fi fost la domiciliul părinților.

Rentea a mai spus că nu avea cum să îl omoare pe tatăl său fără ca acesta să nu îl vadă, dată fiind topografia casei. Mai exact, distanța mare dintre ieșirea din casă și locul în care a fost ucis. Procurorul de caz l-a întrebat de ce și-a schimbat des declarațiile. Rentea a spus că ar fi fost făcute presiuni asupra lui.

Fii primul care comentează! despre "Răzvan Rentea, scos din sala de judecată! Acuzat că și-ar fi amenințat cu moartea fosta iubită"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crima
Martor la procesul crimelor din Apa: ”Nu cred că Răzvan Rentea a făcut treaba asta”

Închide