RCS&RDS, majorează prețurile de la 1 martie! Care sunt noile tarife, cu cât cresc

Digi | RCS & RDS a anunțat, printr-un comunicat de presă, că este nevoită să majoreze prețul abonamentelor la serviciile de internet și televiziune digitală și analogică începând cu 1 martie 2019.

”Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive. (…) În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri”, este anunțul celor de la DIGI.

Printre principalele modificări se numără eliminarea din DTH (satelit) a pachetul Extra. În schimb se va oferi opţiunea Maghiar, la tariful de 1 leu, care va conţine toate canalele maghiare existente în Extra 2.

Pachetele de cablu tv din ofertele vechi vor trece la oferta curentă, Analogic la 26 lei sau Digital la 30 lei. Pachetele de internet din ofertele vechi vor trece la Fiberlink 100 (28 lei).

Pachetele de telefonie fixă din ofertele vechi vor trece toate la Digi Tel în Familie (1,19 euro).

RCS&RDS a publicat și o listă cu noile pachete și tarife, valabile pentru mediul urban și cel rural.

DIGI – prețuri URBAN

DIGI prețuri RURAL

3 Comments on "RCS&RDS, majorează prețurile de la 1 martie! Care sunt noile tarife, cu cât cresc"

 1. Ciote Estera | februarie 8, 2019 at 12:51 |

  Ica niti nuvin sa lege cablu si creste tarifula digi

  View Comment
 2. Nu sunt deacord cu posturile maghiare, etc abia dacă le urmăresc pe cele românești în rest fie ce-o fi

  View Comment
 3. Iancu Jianu | februarie 8, 2019 at 17:19 |

  Servicii de slaba calitate la preturi marite. Programe in limb maghiara aveam nevoie si bagate fortat.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.