RECUNOȘTINȚĂ. Taximetristul care transportă gratuit cadre medicale în Satu Mare

În semn de respect față de implicarea cadrelor medicale, fie ei medici, asistenți sau infirmieri, sătmăreanul Euftimiu Topan a decis să le asigure transport gratuit. Singura condiție: să arate o legitimație de serviciu.

”Sa ajutăm cu toții! Transport gratuit pe perioada epidemiei cadre medicale la serviciu și de la serviciu!”, spune Euftimiu Topan pe pagina de Facebook ”Vă ajutăm din Satu Mare”

Numărul de telefon: 0757.687.821


Reamintim faptul că sătmăreanul Bogdan Fușle a inițiat grupul de Facebook ”Vă ajutăm din Satu Mare” prin care, alături de sute de persoane, intenționează să îi ajute pe cei aflați în izolare la domiciliu sau persoanele vârstnice prin achiziționarea de alimente sau plata facturilor, după caz.

”Suntem peste 3000 de membrii și VĂ MULȚUMIM ! Acest grup este un răspuns umanitar și un apel la responsabilitate civică. Vom lucra la un sistem securizat și la proceduri de lucru astfel încât să se reducă la minim orice risc atât pentru sănătatea cât și siguranța voluntarilor și beneficiarilor.  Am creat această pagină ca pe un loc civic de întâlnire pe tema Coronavirus, dar și ca pe un grup de suport pentru cei aflați în imposibilitatea de a se aproviziona în perioada următoare”, spune Bogdan Fușle.

Vă rugăm să accesați acest link și să completați formularul dacă doriți să AJUTAȚI și să fiți VOLUNTARI în acest proiect. Înscrierile se fac —-> CLICK AICI

Fii primul care comentează! despre "RECUNOȘTINȚĂ. Taximetristul care transportă gratuit cadre medicale în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre voluntar, voluntari
MOBILIZARE. Sute de sătmăreni îi ajută pe vârstnici sau pe izolați! Și tu poți fi voluntar

Închide