Replica dată de senatorul Gabriel Leș președintelui Iohannis

Fostul ministru al Apărării a făcut un scurt comentariu cu privire la apelul la unitate pe care l-a făcut președintele Iohannis. Gabriel Leș a remarcat faptul că șeful statului a încetat lupta politică abia odată cu amenințarea reprezentată de o epidemie. 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul ministru Gabriel Leș a făcut un scurt comentariu despre apelul la unitate lansat de președintele țării. Senatorul a remarcat că abia la amenințarea reprezentată de o epidemie, președintele a renunțat să mai împartă românii în funcție de opțiunile lor politice.

“Președintele Iohannis pare să fi revenit la sentimente mai bune față de toți românii. Nu ne mai împarte în pesediști (care trebuie surghiuniți) și români buni. Ironia amară este că a avut nevoie de o epidemie pentru a clama unitatea și spiritul de “mare familie”, a fost replica dată de senatorul Gabriel Leș.

Nu este pentru prima dată când senatorul atrage atenția asupra adâncirii clivajelor sociale, un fenomen amplificat de retorica politică.

2 Comments on "Replica dată de senatorul Gabriel Leș președintelui Iohannis"

  1. In momentele astea te ai gasit sa fi ironic

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Gabriel Leș
Liberalii, acuzați de cinism. Leș: Guvernul liberal lovește aproape zilnic cu oiștea în gard

Închide