Restricții de trafic, sâmbătă, în municipiul Satu Mare

Restricții de trafic în municipiul Satu Mare. Sătmărenii sunt așteptați la “Parada Automobilelor de Epocă”. 

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că sâmbătă, 8 iunie 2019, între orele 12.00-14.00, circulația rutieră va fi închisă pe tronsonul cuprins între str. A.I.Cuza și str. 1 Decembrie, iar accesul în parcările din fața Catedralei Romano-Catolice va fi restricționat, ca urmare a desfășurării evenimentului „Întâlnirea internațională a cluburilor Drum Bun -Parada Automobilelor de Epocă”.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12:00 în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a VI-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv Parada Automobilelor de Epocă.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate și o prezentare a turismului sătmărean.

Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria și România.

După evenimentul de la Satu Mare, o coloană formată din 20 de automobile vor porni în turul României, în cadrul Caravanei România GO, organizată de Ambasada României în Polonia, Ministerul Infrastructurii din Polonia, Cluburile „DRUM BUN” și Camera Bilaterală Româno-Poloneză.

Din caravană va face parte și sătmăreanul George Negrea, cu o Dacia 1300.

Scopul aceste caravane este acela de a promova turismul românesc și construcția autostrăzii „VIA CARPATICA”.

Organizatorii doresc să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

Evenimentul va fi organizat de Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare și Muzeul Daciei Românești cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "Restricții de trafic, sâmbătă, în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre paradă automobile
Parfum de epocă. Sătmărenii, invitați să admire bijuteriile pe patru roți

Închide