REVOLTĂTOR! Cum sunt UMILIȚI sătmărenii în Consiliul Local! Au devenit subiect de CATERINCĂ

Unii consilieri locali din municipiul Satu Mare manifestă deja un real dispreț față de cetățeni, în folosul cărora ar trebui să muncească. Dar cum campania electorală a trecut și consilierii s-au văzut cu sacii în căruță și cu mandatul pe masă, acum și-au dat arama pe față.

Un grup de sătmăreni din cadrul Asociației ”Sătmarul Verde” a vrut să ia cuvântul la un proiect de hotărâre ce viza construcția unui hotel în municipiul Satu Mare. Nefiind, probabil, familiarizați cu procedurile în baza Legii 215 a administrației publice locale, grupul de circa zece cetățeni nu s-a înscris la cuvânt.

Motiv care l-a făcut pe mult prea exigentul președinte de ședință, așa-zisul consilier local Octavian Ardelean, să îi umilească pur și simplu. După ce i-a întrebat dacă s-au înscris la cuvânt, așa-zisul reprezentant al sătmărenilor și-a mai permis pe urmă să și râdă, părându-i-se că a făcut o glumă de mare efect. Chiar i-a poftit să iasă din sală! În realitate, nu a făcut decât să umilească niște sătmăreni, plătitori de impozite, oameni bine pregătiți și respectabili.

A sărit și consilierul UDMR Szocs Peter cu aceiași motivare. Dacă nu ești înscris la cuvânt ai dreptul să taci, sună logica de topor a aleșilor. Faptul că ceilalți consilieri de la PSD, UDMR, ALDE sau PNL au tăcut, chiar nu au nicio scuză.

PresaSM.ro le reamintește stimabililor consilieri că procedura în cadrul Consiliului Local Satu Mare este încălcată în destule cazuri chiar de către ei! Mai mult, președintele Ardelean a condus ședințele cu destule sincope în ultimele luni.

Și toate acestea s-au petrecut în fața a ZECI de elevi care au venit să asiste la ședința de Consiliu Local. Frumos exemplu pentru politicienii de mâine! În campanie, aceiași consilieri – pe atunci candidați – erau doar lapte și miere. Acum sunt plin de venin!

Un banc foarte inspirat sună cam așa: ”Politicienii sunt ca și porumbeii. Când sunt jos îți mănâncă din palme! Când sunt sus își fac nevoile pe tine”.

Ne cerem scuze dacă am ieșit din tiparul articolelor de presă, dar PresaSM.ro dorește să semnaleze acest DERAPAJ evident al așa-zișilor consilieri!

Fii primul care comentează! despre "REVOLTĂTOR! Cum sunt UMILIȚI sătmărenii în Consiliul Local! Au devenit subiect de CATERINCĂ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Local
Care ORDINE și DISCIPLINĂ?! Consiliul Local Satu Mare SFIDEAZĂ viitorul Plan Urbanistic General

Închide