REVOLUȚIA Facebook! Primarul unui oraș din județ, chemat la raport

sursa foto: qz.com

Tășnad a devenit un veritabil etalon al democrației participative în județul Satu Mare. După ce în campania electorală aproape toți candidații au răspuns întrebărilor adresate de tășnădeni via Facebook, acum a venit timpul primarului ales Francisc Csaba Grieb să dea raportul în fața tășnădenilor la 130 de zile de mandat.

Persoana care a inițiat acest demers este Cristian Irimuș, nimeni altul decât personajul care a adus candidații pentru funcția de primar al Tășnadului în fața alegătorilor pe aceiași rețea de socializare. Acum, Cristian Irimuș l-a convins pe edilul șef tășnădean să vină în fața cetățenilor la 130 de zile de la preluarea mandatului.

Totul va avea loc AZI, 8.11.2016, de la ora 21.00, pe grupul de Facebook ”Orașul Tășnad”. Primarul Tășnadului va răspunde întrebărilor adresate de către cetățeni.

Mai mult, pentru ca totul să fie impecabil, primarul Grieb Csaba Francisc a fost convins să facă LUNI, 7.11.2016. și o probă de circa 10 minute. Chiar și proba a avut un impact foarte mare, sute de persoane vizionând transmisia. Mai mult, primarul a și fost asaltat cu întrebări.

Cristian Irimuș – omul de care se leagă renașterea spiritului civic în Tășnad – este un tânăr nevoit să plece la muncă în Marea Britanie. Cu toate că a cunoscut succesul profesional și financiar în Regatul Unit, acesta nu a încetat să lupte pentru dezvoltarea orașului natal. Și o face deja de mai bine de un an cu rezultate extrem de vizibile. De la acțiuni civice cu participare importantă și până la apropierea aleșilor locali de cetățeni, toate sunt opera lui Cristian Irimuș și a grupului ”Orașul Tășnad”, care însumează deja mii de membri.

Primarul Tășnadului a făcut ieri primele probe pentru raportul de AZI

Primarul Tășnadului a făcut ieri primele probe pentru raportul de AZI

Fii primul care comentează! despre "REVOLUȚIA Facebook! Primarul unui oraș din județ, chemat la raport"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Facebook
REVOLTĂTOR! Un PEDOFIL acostează MINORE din Satu Mare pe Facebook! Ce le PROPUNE

Închide