REVOLUȚIE. Elevii din Satu Mare, chemați să își spună nemulțumirile la adresa școlilor

Într-un act fără precedent, elevii din județul Satu Mare sunt chemați să își spună problemele cu care se confruntă în cadrul școlilor, în raport cu profesorii sau conducerile unităților de învățământ.

Președintele Consiliului Județean al Elevilor din Satu Mare, Ionela Por, a creat un chestionar la cererea Consiliului Național al Elevilor pentru a afla problemele și, totodată, pentru a interveni acolo unde este nevoie.

”Ești elev în Satu Mare și simți că măcar o dată nu ți-au fost respectate drepturile? Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare îți vine în ajutor”, a declarat Ionela Por.

Puteți completa chestionarul ——-> CLICK AICI.

În ultimii ani, în județul Satu Mare au fost semnalate mai multe probleme în relația dintre profesori și elevi. De la altercații fizice până la acuzații verbale.

Alți elevi s-au plâns de atitudini preferențiale ale unor profesori față de elevii ai căror părinți au un statut profesional sau financiar mai special. Dragi elevi, acum este momentul să vă spuneți părerea.

1 Comment on "REVOLUȚIE. Elevii din Satu Mare, chemați să își spună nemulțumirile la adresa școlilor"

  1. Copilul meu in clasa a III-a a fost tinut descult pe vinilina din sala de sport in luna noiembrie de catre profesorul de educatie fizica (să-l numim profesor desi nu are nimic in comun cu aceasta profesie) la scoala generala nr 3 din Carei.Copilul l-a rugat de mai multe ori sa-l lase sa-si ia pontofii in picioare pentru ca ii era fríg iar domnul (sa-l numim domn, desi nu are nici de departe stofa de domn) i-a spus: ce, măta nu are bani de pantofi? Am scris o reclamatie la ISJ unde dupa cca. 3 luni de asteptari si telefoane in care ma interesam cum s-a solutionat problema, am primit o scrisoare in care domnul inspector de sport de-atunci si ceilalti inspectori care s-au ocupat de caz au intors si au sucit problema in asa fel incat protejatul sa iasa curat si au insinuat ca eu fiind de nationalitate maghiara am o problema cu domnul profesor de sport pentru ca el e roman si ca de fapt copilul mintise si a exagerat. Trebuia atunci sa merg la tv şi la ziare dar nu am fost pe faza. Asa ca asa se procedeaza cu elevii de catre unii care au in spate pe cineva si îşi permit. Sa-si primeasca plata pentru ce au făcut.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean
DEZASTRU general! În trei ani au ”dispărut” jumătate din elevii din județul Satu Mare

Închide