RUPTURĂ totală între conducerea Primăriei și șefii de servicii! Toți fug de RĂSPUNDERE

Ruptura dintre conducerea Primăriei Satu Mare și unii șefi de servicii din cadrul Primăriei Satu Mare este deja de ordinul evidenței. Și totul pe seama licitației care va bloca desfășurarea proiectului celor de la New Europe Property Investments (NEPI).

Primarul Kereskenyi Gabor a dat vina pe membrii comisiei de licitație, din care au făcut parte atât viceprimarul Adrian Albu cât și Mihaela Faur, șefa Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Satu Mare. Dacă Albu și-a recunoscut partea sa de vină, Mihaela Faur a ținut să îl contrazică pe primarul Kereskenyi.  

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a recunoscut faptul că se încearcă blocarea proiectului NEPI. Cu toate că s-ar fi știut acest lucru, NIMENI nu a făcut nimic pentru a evita situația! A spus Albu, cu subiect și predicat!

“Cu toţi cei de la masă am ajuns într-un fel sau altul să fim răspunzători de această licitaţie. Intenţia cumpărătorului a fost foarte transparentă, avea intenţia de a bloca acest proiect. Cei de la NEPI au la dispoziţie 4,5 ha de teren, oricum vor face acest mega mall”, a declarat Adrian Albu.

În schimb, șefa Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Satu Mare, Mihaela Faur, a insistat pe partea de LEGALITATE a demersului. Dar nu a spus absolut nimic despre partea de OPORTUNITATE.

”Licitația pentru vânzarea celor 20 de metri pătrați de teren a fost absolut legal organizată. (…) Ambii participanți și-au asumat vânzarea în cotă părți-indiviză. Deci, ambele persoane care și-au depus oferta și-au asumat și au dorit cumpărarea în cotă-părți indiviză”, a spus Mihaela Faur, șefa Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Satu Mare.

În schimb, primarul Kereskenyi Gabor aruncă, la rândul său, vina spre membrii comisiei de licitație. Din care a făcut parte atât Adrian Albu cât și Mihaela Faur!

”Ceea ce s-a întâmplat trebuie să fie bine analizat din punct de vedere juridic. Decizia de neamânare a licitației, la solicitarea NEPI, a fost luată în unanimitate de toți membrii comisiei”, a spus Kereskenyi.

 

 

 

 

Fii primul care comentează! despre "RUPTURĂ totală între conducerea Primăriei și șefii de servicii! Toți fug de RĂSPUNDERE"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Proiectul celor de la NEPI este BLOCAT! ”NEINSPIRAȚIE” a angajaților Primăriei Satu Mare

Închide