Nu stiu Bucurestiu de ce nu respecta statutul partidului ? …


Comment on S-a decis conducerea interimară a PSD Satu Mare. Govor ar putea candida la șefia partidului by Horvath Brigitta.

Nu stiu Bucurestiu de ce nu respecta statutul partidului ? In noul cex Satu-Mare echipa lui Ionut Onet e un pic mai numeroasa decit echipa lui Gabriel Les, astfel Radu Cristescu castiga lejer !

Recent Comments by Horvath Brigitta

Spitalul Carei, unitate de suport pentru pacienții COVID19 din județul Satu Mare
Pe lista se afla…. de cand doamna primar de la Negresti a facut un pic de trafic de influenta si asa a aparut spitalul de la Carei pe lista ! In zona Oasului sunt cei mai multi suspecti !!!
Pare ca in Romania tot pe sistemul securist decurg lucrurile !


Spitalul Carei, unitate de suport pentru pacienții COVID19 din județul Satu Mare
Unitate suport pentru covid19 a fost desemnat spitalul de la Negresti Oas ! Tinand cont de faptul ca in zona Oasului sunt cei mai multi suspevti ! La traficul de influanta a doamnei primar, a fost mutat la unitatea de la Carei ! Problema e ca personalul NU are nici o protectie in afara de halat ! Daca la spitalul judetean de la Satu-Mare nu exista, de unde o fi la cel de la Carei ?


OPINIE. Influența lui Govor în PSD Satu Mare este covârșitoare. La propriu!
Influenta lui Mircea Govor a scazut mult ! La inceputul sedintei echipa Radu Cristascu – Ionut Onet – Daniel Balogh era cotat la 62 de voturi din 90 ! Iar ecipa supermanevratoarei Aurelia Fedorca – Gabriel Les – Adrian Micle erau cotati la abia 28 de voturi din 90 !!! Aurelia Fedorca nu a lasat pe multi candidati sa ia cuvantul, in schimb a dat cuvantul invitatilor : Gabriel Zetea – Ioan Mang – Serban Nicolae – Titus Corlatean care impreuna au vorbit peste 3 ore si au facut presiuni asupra delegatilor si echipa Aureliei Ferdorca a inceput jihadul prin sms cu santaje si amenintari, astfel au obtinut 45 de voturi pentru domnul Gabriel Les !!! Daca invitatii nu interveneau nestatutar sa sustina unul dintre candidati cu mari presiuni asupra delegatilor care au votat, era totul altul rezultatul !


Fără scanere la aeroporturi. Spre cine arată cu degetul ministrul Vela
Velea e un sacal (pnl) care e foarte habarnist, care stie sa arate cu degetu…..


Aurelia Fedorca, după condamnarea lui Dragnea și o posibilă demisie: ”Este o chestiune prematură”
Aurelia Fedorca e cea mai mare profitoare din P.S.D. ! Niciodata n-a facut nimic, dar merea a obtinut totul ! E cea mai buna tragatoare de sfori si are 4-5 masterate in manipulare ! Niciodata dar niciodata nu sa tinut de cuvant si de promisiune !
Citește articolul precedent:
Ce gest! Tineri din Satu Mare se mobilizează pentru donarea de teste gratuite către spitale

Închide