S-a mai deschis o sală de NAȘTERI la Spitalul Județean Satu Mare (FOTOGALERIE)

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a redat în folosință sala de naștere nr.2 și salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică.

Atât la sala de naștere cât și la salonul de pretravaliu, cu 4 paturi, s-au efectuat lucrări de renovare complete, finanțate în totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.

Lucrăile de renovare, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat în zugrăveli, montare de tarchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației de iluminat, s-au montat aparate de aer condiționat, lămpi. Ambele încăperi au fost utilate mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajare, noptiere etc.

Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali.

La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a înmânat reprezentantilor Bisericii Pentiscostale o diplomă și o plachetă cultului penticostal din Satu Mare.1 Comment on "S-a mai deschis o sală de NAȘTERI la Spitalul Județean Satu Mare (FOTOGALERIE)"

  1. Ce tareee.inca o sala de nasteri fara apa calda la robinet

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marcela Papici, sănătate
Ce sumă ENORMĂ susţine conducerea Consiliului Judeţean că a INVESTIT în ultimii ani

Închide