Sală Polivalentă în locul fostului Stadion UNIO?! Terenul a intrat deja în patrimoniul Primăriei

Consilierul local Radu Roca face o propunere destul de interesantă, după ce luna aceasta fostul stadion UNIO a intrat în proprietatea Municipiului Satu Mare, fiind cedat de către Ministerul Educației Naționale.

Radu Roca spune că ar fi ideal de construit aici o sală polivalentă, cu atât mai mult cu cât locul este în paragină. Un cuib de infracționalitate, o pată de rușine pe obrazul municipiului Satu Mare.

Redăm integral declarația consilierului Radu Roca:

”Soluţie pentru SALĂ POLIVALENTĂ! Odată cu aprobarea solicitării de transmitere a unor imobile în domeniul public al municipiului Satu Mare şi în administrarea Consiliului Local, în şedinţa din data de 25.01.2018 , conducerea municipiului Satu Mare POATE şi AR TREBUI să facă demersuri pentru preluarea prin Hotărâre de Guvern a imobilelor, respectiv imobilului bază sportivă – Stadion Unio în suprafaţă de 3,3 hectare, situat în municipiul Satu Mare , strada Zefirului F.N., aflat de mulţi ani în paragină.

Cu conlucrarea parlamentarilor sătmăreni, respectiv cu conducerea MAN se poate promova o Hotărâre de Guvern şi pentru preluarea unei părţi din imobilul de la Ministerul Apărării Naţionale (imobil situat în vecinătatea Stadionului Unio) în domeniul public al municipiului Satu Mare care ar putea crea premiza pentru construirea unui Complex Sportiv care să cuprindă o SALĂ POLIVALENTĂ imperios necesară pentru pentru municipiul Satu Mare .

Suprafaţa totală disponibilă ar permite construirea unui Complex Sportiv amenajat cu parcări, fapt ce ar schimba în frumos aspectul arhitectural şi înfăţişarea zonei din partea de sud a municipiului Satu Mare. Acum este momentul să acţionăm!”Fii primul care comentează! despre "Sală Polivalentă în locul fostului Stadion UNIO?! Terenul a intrat deja în patrimoniul Primăriei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Cei de la ”Parcări”, amendați de Poliția Rutieră pentru staționare interzisă în Satu Mare!

Închide