Salariile cu MULTE ZEROURI ale directorilor din Consiliul Județean. CINE sunt FERICIȚII

La Consiliul Județean Satu Mare se încasează de departe cele mai mari salarii din nord-vestul țării. Asta dacă este să ne luăm după fondul de salarii și sporuri acordate în luna iunie! Practic, este de două ori mai mult decât fondul de salarii pe luna mai de la Consiliul Județean Maramureș și Consiliul Județean Sălaj, respectiv cu peste 50% mai mult decât la Consiliul Județean Bihor. Și asta în condițiile în care veniturile proprii ale județului Satu Mare sunt mai mici.

Așadar, potrivit unor informații furnizate de către conducerea Consiliului Județean către redacția obiectiv-sm.ro, salariile directorilor instituțiilor și serviciilor subordonate Consiliului Județean sunt cu foarte generoase zerouri în coadă. Totuși, trebuie menționat că sunt legale!

Cu toate că și redacția PresaSM.ro a solicitat, de mai bine de două săptămâni (27 iulie 2016), informații în acest sens! (Redacția PresaSM.ro va acționa în baza Legii 544 privind accesul la informațiile de interes public și își va căuta, dacă va fi nevoie, dreptatea la Secția II Contencios Administrativ a Tribunalului Satu Mare). Astfel, cel mai mare salariu îl are directorul Muzeului Județean Satu Mare, Felician Pop, cu un venit brut de 7.229 de lei.

Pe locul secund se află directorul Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor, Claudiu Ardelean, care încasează lunar 6.235 lei.

Locul al treilea este ocupat de către directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete, cu 5.869 lei.

Directoarea Bibliotecii Județene, Lacrima Istrăuan, are un salariu de 5.790 lei, urmată de către managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, cu 5.625 lei.

Directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Robert Laszlo, încasează lunar 5.465 lei

Tabelul este încheiat de următorii: Ioan Dănuț – Spitalul TBC – 4.895 lei; Delia Mitruț – Spitalul Negrești Oas – 4.394 lei; Mariana Dragoș – Direcția pentru Protecția Copilului – 4.292 lei; Sânziana Cristea – Centru Județean de Resurse și Asistență educațională – 3.524 lei.

 3 Comments on "Salariile cu MULTE ZEROURI ale directorilor din Consiliul Județean. CINE sunt FERICIȚII"

  1. Salariile lor nu sunt mari, ale noastre sunt mici!

    View Comment
  2. Daca astea sunt salarii mari pentru responsabilitatea pe care le au, atunci de ce va mirati ca lumea pleaca la munca in strainatate, cand dincolo fara niciun stres venit dublu pot avea.

    View Comment
  3. Ce responsabilitate, hai sa fim seriosi!!! Mai mare responsabilitate are un muncitor care ia 1000 ron si de el depinde produsul care se fabrica decat un directoras care sta toata ziua in birou si mai fac si ei niste evenimente din bani publici. Ce greu e sa cheltuiesti niste bani oferiti pe tava nu e asa???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
RUȘINOS! Consiliul Județean RISCĂ să fie EXECUTAT silit. Nu respectă o hotărâre JUDECĂTOREASCĂ

Închide