Politica de personal, de resurse umane va fi foarte importantă,astfel …

Comment on Sănătatea, pe primul loc la investiții. Noul spital, cel mai amplu proiect din ultimii 50 de ani by satmarean.

Politica de personal, de resurse umane va fi foarte importantă,astfel încât atunci când se va deschide noul spital să fie și cadre medicale, altfel rămânem de genul – avem aparatură dar nu avem specialiști care să o folosească – vezi cazul RMN. Felicitări pentru câștigarea proiectului, celor ce au muncit la el!

Recent Comments by satmarean

FOTO/VIDEO. Satu Mare, mica Veneție după o ploaie torențială de aproximativ o oră
Oricum primarul nu a amenajat malul Someșului așa cum ne-a tot promis….


FOTO. Accident pe strada Corvinilor. Pieton, acroșat de un taximetrist
Circulația în Satu Mare a devenit o teroare. E un haos total! De 30 de ani conducătorii orașului și județului n-au fost capabili să construiască o centură de ocolire sau măcar un pod! La Oradea în 5 ani s-au construit 4 PODURI! De ce conducătorii de acolo pot și cei din Satu Mare NU POT???


Mulțumiri din suflet pentru o angajată de la Spitalului Vechi: “O doamnă, jos cu pălăria! Cu o bunătate extraordinară”
Nu știu cine este persoana care va trimis mulțumirile, nu știu cine este asistenta despre care e vorba, dar le mulțumesc și eu pentru că de multe ori am avut parte de indolența și lipsa de omenie a personalului de la cele două spitale! Deci MULȚUMIRI adevăraților profesioniști! Din nefericire foarte puțini! Salarii mari, indiferență mare! Ton agresiv, mereu nepoliticoși, nervoși, indiferenți…


VIDEO. Nebunia de la o festivitate de absolvire a blocat traficul într-o partea a Sătmarului
In tot centrul orasului a fost nebunie! S-a circulat bară la barä! Până nu se termină șoseaua de centură circulația în Satu Mare o o sa fie un chin!


EXCLUSIV. Foodpanda se pregătește să ajungă în Satu Mare! Vești bune pentru gurmanzi
Să vină cât mai repede!!!


Citește articolul precedent:
FOTO. Mașinile Poliției Satu Mare, lăsate în paragină! Se plâng că nu au destule autospeciale

Închide