Sătmărean inconștient. În loc să stea în izolare, se plimba pe străzi

FOTO: Arhivă

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a fost înregistrat astăzi dosarul penal având ca obiect săvârşirea infractiuni de zădărnicirea combaterii bolilor (…), ca urnare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 25.05.2020, organele de poliție din cadrul Secției 8 Politie Rurală Gherta Mică – Post de Poliție Călineşti Oaş – s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul C.N. , care se afla în izolare la domiciliul declarat, a părăsit fără drept domiciliul, nerespectând măsura impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS – CoV – 2 .

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Postului de Politie Călineşti Oaş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Precizăm că activitătile procesuale efectuate cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum şi a prezumției de nevinovăţie.


SURSA: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "Sătmărean inconștient. În loc să stea în izolare, se plimba pe străzi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean
Teorie absurdă: ”Medicii dau bani rudelor morților ca să îi declare COVID19”. Un medic legist neagă!

Închide