Sătmărenii așteaptă asta de 20 de ani! Cum rezolvă primarul Kereskenyi problema ciorilor din Grădina Romei

Primăria Municipiului Satu Mare aduce le cunoștința cetățenilor faptul că, vineri, 19 ianuarie, între orele 16.00-20.00 vor fi executate acțiuni de combatere și vânătoare a ciorilor care au cuiburi în Grădina Romei. Acțiunile vor fi executate de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Satu Mare.

Măsura este justificată de rațiuni privind interesul sănătăţii și al securității publice și are ca principal obiectiv crearea unui mediu ambiental propice petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, în spațiul oferit de Grădina Romei.

Actiunea de combaterea a ciorilor este reglementată de Legea nr. 184/24.07.2017, art. 34 și de Legea nr. 407/9.11.2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.De asemenea, menționăm că acțiunea se desfășoară și cu respectarea H.C.L Nr. 292 din 23.11.2017, privind încheierea unui contract de prestări servicii pentru recoltarea din intravilanul municipiului Satu Mare a unor exemplare din fauna sălbatică.

Rugăm cetățenii municipiului Satu Mare să evite zona în perioada mai sus menționată și să nu intre în panică la auzul focurilor de armă.

SURSA: Primăria Satu Mare1 Comment on "Sătmărenii așteaptă asta de 20 de ani! Cum rezolvă primarul Kereskenyi problema ciorilor din Grădina Romei"

  1. Ciorile ale cică sunt păsări cântătoare și sunt protejate prin lege. Noi, oamenii oricum nu mai contăm în țara asta decât la votare. Să vedem ce zice Societatea Carpatină Ardeleană.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Propunerea unui consilier local pentru intersecția de la Burdea. Planul, aprobat deja de Primărie

Închide