Sătmărenii REPARĂ ”Groapa lui Gyusi”. Ce METODĂ inedită au găsit


Tot mai mulți părinți și bunici s-au săturat de pericolele pe care le ascunde locul de promenadă de pe Aleea Coposu din centrul municipiului Satu Mare. Aceștia au găsit tot felul de metode prin care să le elimine.

Concret, pentru a acoperi gropile în care foarte mulți copii și-au luxat sau chiar rupt picioarele, părinții au luat coșurile de gunoi și le-au pus peste ”capcane”!

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, avea în plan să regândească total funcționalitatea unei părți importante a Pasajului Coposu. Primarul Dorel Coica intenționa să înlocuiască lemnul și să reamenajeze scurgerile.

”Groapa lui Ilyes vrem să o modernizăm. Vrem să scoatem lemnul acela. (…) Vor fi rearanjate scurgerea și absolut tot. Și dintr-un material special, care să nu deranjeze copiii, colorat. Se vor face două-trei terenuri de baschet. Pentru fetițe ne-am gândit la șotron, sau chestii de astea. Sunt deja trasate prin culorile materialului care va fi. Vom amenaja o mică scenă. Se vor ține spectacole pentru copii. Se pot relaxa copiii. Dar într-un mod civilizat, nu cu șobolani și să își rupă piciorul printre scânduri și așa mai departe”, a spus Dorel Coica, în timpul mandatului său.

Fostul primar Iuliu Ilyes a explicat detaliile proiectului și cum s-ar putea reabilita zona.

”Acel pasaj s-a realizat în baza unui proiect câştigat print-un concurs de soluţii la nivel naţional de un arhitect din Cluj, care are şi un drept asupra proiectului. Nu poţi modifica colo orice, oricum, după placul oricui. Acea investiţie este un bun public care nu poate fi distrus cu alte cheltuieli de investiţii. Se poate însă întreţine, cu cheltuieli, desigur, dar mult mai puţine”, a spus actualul primar al comunei Vetiș.Fii primul care comentează! despre "Sătmărenii REPARĂ ”Groapa lui Gyusi”. Ce METODĂ inedită au găsit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre groapa lui Gyusi
”Groapa lui Gyusi” are zilele NUMĂRATE! Ce PLANURI are Primăria Satu Mare

Închide