Sătmărenii țin bine de bani. Județul Satu Mare, într-un ,,grup select”. Ce spune harta economisirii

De multe ori când apare câte un top realizat la nivel național, județul Satu Mare reușește contraperformanța de a se clasa pe ultimele poziții. Cu toate aceaste, câteodată, apar și unele clasamente în care Sătmarul se agață de vârf și mai scoate astfel ,,capul în lume”.

Vorbim despre o hartă a economisirii și creditării pe județe, iar la o primă privire mare ne este mirarea să aflăm că județul Satu Mare se află într-un top select. Dacă cel mai mare depozit bancar mediu aparține județului Cluj, cu peste 16 mii de lei, peste media țării de 12 mii de lei se situează și Sătmarul, alături de județele Constanța, Brașov și Sibiu.

O companie activă din România are în medie un credit de peste 129.000 de lei şi numai opt judeţe inclusiv capitala sunt deasupra acestui nivel. Este vorba despre județele: Satu Mare, Sibiu, Gorj, Iaşi, Alba, Dolj și Braşov.



Fii primul care comentează! despre "Sătmărenii țin bine de bani. Județul Satu Mare, într-un ,,grup select”. Ce spune harta economisirii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Județul Satu Mare
FOTODOCUMENT. Rapoartele CIA despre Satu Mare, desecretizate. Se știa tot ce mișcă în județ

Închide