Sătmărenii vor putea să își cumpere mașini cu Bitcoin

Sătmărenii vor putea să își cumpere mașini cu Bitcoin. Procesatorul Netopia Payments a anunțat un parteneriat cu Grup West, dealer auto şi operator de turism, iar facilitatea va fi disponibilă clienților din Oradea, Arad şi Satu Mare.

Sătmărenii își vor putea cumpăra mașini cu ajutorul monedei virtuale Bitcoin. Procesatorul de plăți Netopia Payments a anunțat un parteneriat cu Grup West, dealer auto și operator de turism. Astfel, cetățenii din Oradea, Arad și Satu Mare vor putea plăti serviciile sau produsele în Bitcoin. Serviciul este valabil doar pentru zona de vest a țării, unde operează grupul.

”În urma acestui parteneriat, clienţii Grup West îşi pot cumpăra un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel şi Chevrolet, utilizând portofelele electronice de Bitcoin sau aplicaţia mobilPay Wallet, folosind orice card Visa sau Mastercard”, se arată în comunicat.

Directorul grupului spune că acest pas s-a făcut în beneficiul clienților. Totul se va derula prin aplicația mobilPOS.

”Prin acest parteneriat, clienţii Grup West vor beneficia de o serie de metode de plată moderne, ancorate în lumea din ce în ce mai digitalizată în care trăim, având astfel posibilitatea să o aleagă pe cea care li se potriveşte cel mai bine. În plus, aplicaţia mobilPOS le va facilita şi eficientiza experienţa de cumpărare, indiferent că vorbim de portofelul digital mobilPay Wallet sau de portofelele electronice de Bitcoin”, a declarat directorul general şi fondatorul Netopia Payments, Antonio Eram.

Iar locuitorii din Oradea își vor putea plăti cu moneda virtuală inclusiv excursiile, mai anunță grupul. West Imperial Tours din Oradea dă posibilitatea chitării vacanțelor și biletelor de avion tot cu Bitcoin.

MobilPOS folosește portofelele electronice destinate Bitcoin.

Fii primul care comentează! despre "Sătmărenii vor putea să își cumpere mașini cu Bitcoin"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.