Sătmarul minunilor. A acroșat o vacă cu mașina și a fugit. Prins de Poliție


Incident rutier în comuna Crucișor din județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, în această dimineață, în jurul orei 07.00, șoferul unei mașini a acroșat o vacă dintr-o cireadă, care se deplasa pe partea carosabilă.

Șoferul și-a văzut nestingherit de drum, dar a fost raportat la Poliție. Oamenii legii l-au căutat pe șofer și l-au identificat și prins în foarte scurt timp.

Acesta a ajuns la o înțelegere amiabilă cu proprietarul animalului, care se pare că este viu și nevătămat.

În orice caz, în anumite părți ale județului Satu Mare, deplasarea animalelor pe partea carosabilă este o problemă destul de mare pentru șoferi.

Codului Rutier, la articolul 163, arată clar care sunt obligațiile proprietarilor de animale sau ale ciurdarilor: ”a) să conducă animalele astfel încât acestea să se deplaseze pe acostament, iar în lipsa acestuia cât mai aproape de marginea din partea dreaptă a drumului; b) să nu lase animalele nesupravegheate pe partea carosabilă sau în imediata apropiere a acesteia”.

Condiții care nu sunt respectate de cele mai multe ori.2 Comments on "Sătmarul minunilor. A acroșat o vacă cu mașina și a fugit. Prins de Poliție"

  1. Sper că a fost despăgubit șoferul. Ar trebui să se amenajeze drum pentru cireadă în spatele grădinilor și nu pe carosabil. Fiecare gospodar să lase 4 m lățime pentru drum. De două ori pe zi sunt probleme din cauza lor.

    View Comment
  2. Conform legilor si directivelor europene…animalele nu au ce cauta pe drumuri natolionale.in caz de accident proprietarul animalului trebuie sa fava despagubirea.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cireadă, incident rutier, Inspectoratul de Poliție Județean
Încă o biserică din județ, prădată de hoți. Crește numărul furturilor de acest gen

Închide