Satu Mare Shopping Plaza aduce în concert artiștii consacrați ai Ungariei/elhozza neked Magyarország kedvenceit

Știți ce este programat pe data de 30 iulie?! Ei, bine, este ziua în care cei de la Satu Mare Shopping Plaza vă aduc cei mai populari soliști din Ungaria. Astfel încât să aveți un super concert de vară la Satu Mare Shopping Plaza.

Va urca pe scena amplasată în interiorul Satu Mare Shopping Plaza diva, actrița și interpreta de muzică ușoară, zeița rockului cu o mie de fațete: Keresztes Ildikó. De asemenea, va urca pe scenă și artistul consacrat al muzicii romantice din Ungaria, Dobrády Ákos, cu a lui voce inconfundabilă.

Notați-vă acum în calendar: duminică, 30 iulie, cumpărături și distracție la Satu Mare Shopping Plaza.

 

Szatmárnémeti Shopping Pláza  elhozza neked Magyarország kedvenceit

 

Tudod, hogy mi lesz július 30 – ikán? …. Hát július 30 – ika!!! Ez az a nap, amikor a Szatmárnémeti Shopping Pláza elhozza neked Magyarország kedvenceit, hogy egy nagyszerű nyári koncerttel egybekötött Shopping Pláza napot tarthass!

Július 30 – ikán a Szatmárnémeti Shopping Pláza színpadán lép fel a díva, a színésznő, a musical énekes, az ezerarcú rockistennő, Keresztes Ildikó, és a romantikus dalok magyar helytartója, a hülgyek nagy kedvence, az utánozhatatlan hangú Dobrády Ákos.

Ird be most a határidőnaplódba: július 30 – vasárnap – vásárlás és szórakozás a Szatmárnémeti Shopping Plázában!

 

Fii primul care comentează! despre "Satu Mare Shopping Plaza aduce în concert artiștii consacrați ai Ungariei/elhozza neked Magyarország kedvenceit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare Shopping Plaza
Satu Mare Shopping Plaza. Promoțiile de vară tocmai au început la H&M !

Închide