Satu Mare, un oraș SĂLBATIC?! Primăria vrea să angajeze ZECI de PAZNICI pentru zonele de agrement

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a precizat că una dintre soluțiile administrației locale pentru asigurarea funcționalității unor zone de agrement din Satu Mare îl reprezintă angajarea a zeci de persoane care să le păzească. Cum în Satu Mare există 16 locuri de joacă, ar fi nevoie de minim 32 de persoane care să asigure paza acestora.

”Fiecare loc de joacă trebuie păzit și întreținut, pentru că vin huliganii și dărâmă leagănele și fac tot felul de măgării. Nu putem pune lacăt pe toate. Și atunci trebuie păzite și întreținute. Avem 16 locuri de joacă, am avea nevoie de cel puțin 32 de persoane pentru a păzi aceste locuri. Acestea trebuie păzite și ziua și noaptea”, a declarat Dorel Coica.

Polițiștii locali nu pot fi folosiți pentru această activitate, spune Dorel Coica, în condițiile în care efectivul lor este insuficient și pentru activitățile pe care le prestează în prezent.

”Numărul de polițiști locali pe care îl avem noi nu faci față unui întreg oraș pentru a asigura liniștea. Au fost salarii extrem de mici. Ani și ani de zile, un polițist a avut 850 de lei pe lună și mergea acasă la familie cu 631 de lei. Acum s-au mărit, că au normă de hrană, poate salariile sunt mai atrăgătoare. (…) La acel loc de picnic (locul de picnic din Micro 16, pe malul Someșului, n.red.) am nevoie de patru oameni. Unul păzește ziua, unul păzește noaptea, la altul trebuie să îi dau liber, am nevoie de patru oameni care să păzească niște bunuri publice ale noastre. Nu aș putea să țin patru polițiști locali să păzească acel loc”, a conchis Dorel Coica”, a conchis Dorel Coica.

2 Comments on "Satu Mare, un oraș SĂLBATIC?! Primăria vrea să angajeze ZECI de PAZNICI pentru zonele de agrement"

  1. silaghi felicia lucia | martie 21, 2016 at 10:00 |

    E trist ceea ce citesc…ceea ce vad ..realmente in jurul meu! Solutia nu sta in paznici…solutia este in EDUCATIE..in LEGE APLICATA cu Sanctiune imediata….fara drept de apel si fara discriminare.Politia locala sa isi faca in contnuare datoria…vorbiti de salarii..da ..nu sunt absolut decente ,..sau pe masura asteptarilor…dar atata timp cat ai imbracat uniforma Politiei Locale sau orice alta uniforma ….fa/ti datoria ..fa/ti serviciul ca orice alt angajat in orice alta structura .Dle primar ..cu tot respectul ptr dvs,va rog folositi acesti bani ptr multe alte prioritati…! Educatia se face de acasa ,apoi in scoala ..apoi ne educam si autoeducam ..asta daca dorim sa fim oameni civilizati ..traim totusi in 2016 …despre ce discutam aici?!

    View Comment
  2. Caramavrov | martie 21, 2016 at 11:38 |

    CE spații de agrement? Cabinetele lui Coica? Sau care? Referitor la Poliția Locală, la meciurile de handbal și de baschet cu 5 spectatori în ultima vreme veneau 20 de milițieni, iar prin cartiere, când se lasă seara… Ei sunt tot la sală, la sala de mese!!! BYE

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre agent de pază, Primăria Satu Mare
ORDIN de la Primărie! Poliția Locală a fost SOMATĂ să AMENDEZE șmecherii cu BOLIZI

Închide