La ce foloseste “Liga pensionarilor” ??? Când s-a făcut …

Comment on Scandal, amenințări și acuzații la alegerile pentru șefia Ligii Pensionarilor din Satu Mare by .

La ce foloseste “Liga pensionarilor” ??? Când s-a făcut o statistică clară și concreta( cu nume și prenume cu data când au fost ajutați,dece ,în ce împrejurări….).Cand au stat de vorbă cu pensionarii și nu prin “reprezentanții ” lor și multe alte probleme clare, transparente care ar face ca această “ligă ” să fie o adevărată “legătură ” între reprezentații pensionarilor și pensionar.Acesta este scopul acestei ligii .NU?

Also Commented

Scandal, amenințări și acuzații la alegerile pentru șefia Ligii Pensionarilor din Satu Mare
liga este o clica de oameni care se distrează si se îmbogățesc de pe pielea unor amarați,excursii tot acei oameni chefuri tot acei ,ajutoare tot ei ,ce mai clica de șefi ,dar despre drepturile pensionarilor când? legea 192/2015 a crăpat legea 221/2018 când? deci chefuri ,distracții si prostii ciocul mic.


Recent Comments by

ANCHETĂ. Cheltuieli uriașe cu dezinfecție anti-COVID-19 la Satu Mare. A plouat cu bani
Cine oare din Satu Mare a “puscat” afacerea????De ce nu sunt publicate firmele care au prestat ?????


FOTO. Un nou protest pe Autostrada Codrului. Oamenii nu mai vor promisiuni
S.F.-Anul de gratie 20175…Un nou protest pe Autostrada Codrului.Helioporturile din curtile oamenilor sunt pline de praf,iar aparatele de zbor au probleme la decolare si aterizare din cauza vantului care matura praful de pe Autostrada Codrului facand invizibile caile de zbor.Androidul sef,de la Consiliul Judetean a promis un strat de gazon pe toata portiunea de autostrada,insa androizii din subordine sunt profund corupti si-i doare la basca de codreni…


O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița
Sănt nesimțite și fără rușine, asistente cu pile, și fără meserie, rușine conduceri


Klaus Iohannis, noi declarații în contextul recordului de cazuri noi
Si nu v-ati gindit ca noi de ce am vrea sa scapam?


Mihai Huzău, candidat la Primăria Satu Mare: “Haideți să nu le facem jocul!”
Mihai, ar trebui să-ți pui întrebarea, de ce pare să câștige un nou mandat actualul primar? Tu vorbești despre luptă, despre cum nu ați reușit să vă uniți cu restul partidelor, și că vrei să strici jocul lor. În momentul de față avem un primar bun, indiferent de partid, culoare sau etnie – ceea ce ai cam uitat. Vrei să lupți și să te asociezi cu alte partide, numai să nu fie un ungur primar, chiar dacă își face bine treaba. Până ce nu îți schimbi atitudinea, și pui baza pe etnie, nu meriți să fii primar, pentru că nu ai putea fi primarul tuturor! Un alt aspect, ce ai mai uitat este, ca cetățenii apreciază munca depusă de actualul primar, și vor vota conform muncii depuse de primar, și nu pentru faptul că face parte dintr-o minoritate, sau că se numește Gábor sau Gabriel. Tu Mihai, ești un necunoscut în fața cetățenilor, un alt candidat care vrea să se arate, următorul care pune accentul pe etnie ca restul candidaților. Cetățenii vor vota, totul depinde de ei
și nicidecum de politica murdară care se cunoaște în SM. Deci, cam vei mirosi din cele mai joase nivele postul de primar sătmărean.
Citește articolul precedent:
OFICIAL. Zece pompieri din Negrești-Oaș, confirmați cu Covid-19

Închide