SCANDAL cu ÎNJURĂTURI la inaugurarea Pieței Carpați I. Primarul Coica l-a făcut bețiv pe un proprietar de garaj (VIDEO)

După ce a terminat de inspectat piața, primarul Coica a fost acostat de un sătmărean suparat

Scandal cu înjurături la inaugurarea Pieței alimentare din Carpați I. Supărat că Primăria Satu Mare i-a îngrădit accesul la garaje prin construcția pieței, un sătmărean a sărit la Dorel Coica. Edilul șef sătmărean nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns scurt: ”Nu vorbesc cu persoane în stare de ebrietate, cu bețivi!”

Sătmăreanul nemulțumit l-a înjurat, mai apoi, pe primarul Coica: ”Dute-n p..a mea, dar cine ești tu?!”. Cel care a calmat situația a fost viceprimarul Radu Roca, care l-a întrebat pe sătmărean de ce instigă lumea la violență.

Unul dintre proprietarii de garaje – Ramona Igna – a declarat că cei trei proprietari de garaje dețin toate actele necesare pentru teren și că Primăria Satu Mare le-a îngrădit astfel accesul la garaje. Mai exact, a construit o clădire exact în fața garajelor. Ceea ce le lipsește este autorizația de construcție. Dar cum construcțiile – fie și ilegale – s-au aflat pe terenul oamenilor, acestea nu au putut fi dărâmate. Dar li s-a construit ditamai clădirea în fața garajelor.

Proprietarii dețin acte pentru teren, dar nu au autorizație pentru garaje

Proprietarii dețin acte pentru teren, dar nu au autorizație pentru garaje

”Garajele sunt pe pământul nostru, deci avem toate hârtiile. Nu știu cum ne vom putea folosi garajele. Am înțeles că Primăria ne va da o cheie și o să pot să îl folosesc ca spațiu de depozitare. Oricum de câteva luni de zile nu am mai putut să vin aici și de aceea s-a și închis.Nu știu cum a fost gândit acest proiect, căci ne-a pus ditamai clădirea în fața garajului”, s-a plâns Ramona Igna. 

2 Comments on "SCANDAL cu ÎNJURĂTURI la inaugurarea Pieței Carpați I. Primarul Coica l-a făcut bețiv pe un proprietar de garaj (VIDEO)"

  1. RUSINE COICA!

    View Comment
  2. anlauf felicia | iulie 22, 2019 at 23:23 |

    Foarte bine Coica e doctor nu primar sa-si faca meseria lui.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Carpati I, Dorel Coica
Municipiul Satu Mare a PIERDUT procesul pentru Piața de Vechituri. Primarul spune că totul este sub control

Închide