Schimbare la vârful Poliției Locale Satu Mare. Comanda va fi preluată de un fost polițist de frontieră

Schimbare la vârful Poliției Locale Satu Mare. Surse din Primăria Satu Mare au declarat că zilele lui Ioan Precup în funcția de șef al Poliției Locale Satu Mare sunt numărate. Astfel, locul său va fi preluat de către fostul ofițer de Poliție de Frontieră, Vasile Chișluca, susțin surse pentru PresaSM.ro. Acesta a ocupat funcția de șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea înainte de a se pensiona.

Deja mișcările de trupe au început de mai bine de o lună și este doar o chestiune de timp până la finalizarea mutării. Ioan Precup va continua să ocupe, totuși, o funcție inferioară de conducere, dat fiind faptul că în Poliția Locală în baza unui examen și nu a unei detașări, așa cum se va încerca, cel mai probabil, cu viitorul șef.

De altfel, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a recunoscut că este în curs o analiză a activității Poliției Locale Satu Mare.

“Este în curs de finalizare această analiză privind activitatea Poliţiei Locale. În urma acestei evaluări va trebui să luăm anumite decizii în legătură cu instituţia respectivă. (…) Ceea ce am propus este ca această instituţie va trebui să reprimească sau să dobândească respectul cetăţenilor şi acest lucru nu se poate realiza dormind”, a declarat edilul șef sătmărean.

Primarul nu a exclus nici schimbări la vârful Poliției Locale, confirmând astfel sursele din Primăria Satu Mare.

“După această evaluare care se desfăşoară şi la ora actuală trebuie să fie modificări care să ducă la eficientizarea instituţiei. Aceste modificări pot să se materializeze şi cu anumite schimbări de personal, dar în momentul de faţă instituţia are un şef care îşi desfăşoară activitatea şi să-şi asume toate responsabilităţile care îi revin”, a conchis Kereskenyi.3 Comments on "Schimbare la vârful Poliției Locale Satu Mare. Comanda va fi preluată de un fost polițist de frontieră"

 1. Szalma Jack | iulie 1, 2017 at 13:33 |

  Vlad Florentin ar fi cel mai bun !!!

  View Comment
 2. Vlad Florentin nu e baiat de cursa lunga prin crame…..primarele are nevoie de paharnic, nu de un profesionist (bine, nu va Vlad F Ar fi fost). Insa la cerintele astea din fisa postului Chisluca exceleaza….

  View Comment
 3. Noemi Doba | iulie 2, 2017 at 19:52 |

  Chisluca a DEZorganizat activitatea in Petea ca s-a ajuns sa fie cel mai aglomerat punct de trecere din Ro. E bun doar de hangiu la crama pe care o inchiriaza …….. . Un ……. bun de sef al politiei personale a lu Kereskeny.
  Presa ar trebui sa participe la concursul pt ocuparea functiei. Candidatu Vasile Chisluca nu stie nici romaneste si nici ungureste, se exprima greoi si nu din cauza atacului vascular suferit cu ceva timp in urma, ci pt ca nu are vocabularul la dansul. Scrie propozitii fara predicat dar injura ca nimeni altul! “Cetatenii”din SM vor fi incantati de prestatiile lui. Kereskeny sa si-l asume pt. ca va fi una din pietrele de moara care o sa-l dea jos din “fonctie”.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO. O SINGURĂ instituție s-a autosesizat în cazul șmecherului cu BMW de pe dig

Închide