Se mai construiesc trei blocuri ANL în municipiul Satu Mare. Zeci de noi locuințe

Trei noi blocuri cu finanțare din partea Agenției Naționale pentru Locuințe vor fi construite în municipiul Satu Mare. Astăzi a fost predat amplasamentul pentru construcția a 70 de apartamente A.N.L pe str. Poligonului, în prezența primarului Kereskényi Gábor, a viceprimarului Adrian Albu, precum și a reprezentanților constructorului, proiectantului și a celor din partea Agenței Naționale pentru Locuință.

”Suntem preocupați să dăm o şansă tinerilor din Satu Mare de a avea o locuință. Vrem ca tinerii care se afă la început de drum să rămână acasă și să-și construiască în acest oraș o carieră”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Reamintim că la propunerea primarului Kereskenyi, aleșii din Consiliul Local au aprobat în aprilie 2017 proiectul de hotărâre prin care se transmite în folosinţă gratuită către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, pe perioada execuţiei locuinţelor, a unui teren în suprafaţă totală de 19.096 metri pătrați. Suprafaţa de 13.601 metri pătrați reprezintă teren aferent etapei I şi suprafaţa de 5.495 metri pătrați reprezintă teren aferent etapei II.Fii primul care comentează! despre "Se mai construiesc trei blocuri ANL în municipiul Satu Mare. Zeci de noi locuințe"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre blocuri ANL
Consiliul Local Satu Mare a cedat Armatei un bloc cu 25 de apartamente

Închide